SREĆNO "ORLOVI": Premijer Srbije poslao važnu poruku fudbalerima pred start na EVRO 2024

Autor:

Sport

16.06.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević otkrio zašto večeras neće biti u Gelzenkirhenu.

SREĆNO "ORLOVI": Premijer Srbije poslao važnu poruku fudbalerima pred start na EVRO 2024

Foto: FSS

Fudbaleri Srbije odigraće večeras (21.00) prvi meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a na samom stadionu u Gelzenkirhenu imaće veliku podršku navijača. Svi ostali, koji nisu imali tu sreću da kupe karte, moraće da se zadovolje podrškom kraj malih ekrana.

Jedan od onih koji je svim srcem uz selektora Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike je i premijer Srbije Miloš Vučević. On je poželeo je sreću srpskim momcima na EVRO 2024 okačivši objavu na svoj Instagram profil.

Republika

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODNA MILJEVIĆ

Miloš Vučević

Srećno "orlovi "! Srbija je uz vas - napisao je premijer ispod fotografije čitave fudbalske reprezentacije.

 

 

Interesantno, on je intervjuu u emisiji "Takovska 10”, na RTS1, istakao da bi voleo da uživo prati utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu, ali da bi mu prva utakmica protiv Engleza bila veliki stres. Ostaje da se vidi da li će ići na neku od narednih utakmica.

U međuvremenu, sjatili su se naši navijači u Gelzenkirhen iz cele Nemačke, okolnih zemalja, ali i Srbije, Republike Srpske i drugih delova sveta u kojima ima naših navijača. Domaćin se pobrinuo da se svi oni osećaju kao kod kuće, a štimung je postizan pre svega dobrom muzikom i pesmom. I dok su se vijorile srpske trobojke nastala je prava fešta uz "Vidovdan" i "Veseli se srpski rode", pesme koje su puštene sa razglasa, kao i "Pevaj, Srbijo" Baje Makog Kninže. I činilo se svima da ne može jače i veselije od toga.

Republika

Foto: Republika

Navijači Srbije u Gelzenkirhenu

A onda je sve izgledalo kao na proslavama svih povoda, svadbama, iszraćajima u vojsku, rođendanima... Pa kada zasvira kolo. To se desilo i na trgu u Gelzenkirhenu. Odjednom je prethodna muzika stala, a sa razglasa je "oplelo" Užičko kolo. I svi su se kao po komandi uhvatili za ruke i zaigrali. Sa sve zastavom Srbije na čelu kao barjakom kad se ide u boj. A, večeras se i ide u boj, onaj fudbalski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ana

16.06.2024 15:53

Srecno sportistima.

Miloš

16.06.2024 15:53

Srećno orlovi