PEVAJ, SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA! Baja izazvao delirijum među Srbima pred meč protiv Engleske

Autor:

Sport

16.06.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi se osećaju kao kod kuće u Gelzenkirhenu.

PEVAJ, SRBIJO, ZEMLJO JUNAKA! Baja izazvao delirijum među Srbima pred meč protiv Engleske

Foto: Republika

Navijači fudbalske reprezentacija Srbije sjatili su se u Gelzenkirhen iz cele Nemačke, okolnih zemalja, ali i Srbije, Republike Srpske i drugih delova sveta. Naše trobojke vijore se na Sankt urbanus Kirhplacu, trgu na kojem je postavljna fan zona Srbije, udaljena oko 3,5 kilometara od stadiona.

Nemački organizatori potrudili su se da se Srbi osećaju kao kod kuće pa su im spremili toplu dobrodošlicu, sa sve muzikom koja bi mogla da podigne atmosferu do usijanja. I nisu pogrešili. Ceo trg zagrmeo je kada je sa razglasa puštena pesma "Veseli se srpski rode", a zatim i "Vidovdan". Međutim, naši navijači, pogotovo oni iz Republike Srske, koji su i te kako brojni, upali su u ekstasu kada je sa razglasa pušten Baja Mali Kninža i pesma "Pevaj Srbijo".

Pevaj, Srbijo, zemljo junaka

pevaj, Srbijo, zemljo bitaka
pevaj Srbijo, silnije, jače
pevaj, Srbijo, kad ti se plače...

 

 

Naime, kada su u pitanju oni navijači iz Republike Srpske, dela Bosne i Hercegovine, oni nemaju dilemu da je njihova zemlja u stvari na EVRO 2024 i da im srce kuca uz Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike.

Podsetimo, FSS imajući u vidu da će na stadionu Šalkea biti veliki broj naših navijača, kao i Engleza, ali i to da Nemci imaju veoma stroga pravila i propise, Fudbalski savez Srbije se oglasio hitnim saopštenjem na sam dan meča. Ovim apelom htelo se da se da se pošalje jasna poruka.

Republika

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading