IZ ARIZONE MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI: Prešli pola sveta da budu sa svojim Srbima dok ruše Engleze

Autor:

Sport

16.06.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko su uvereni u pobedu "orlova" da će staviti i novac na to.

IZ ARIZONE MOJI, ZNAŠ TI DOBRO KOJI: Prešli pola sveta da budu sa svojim Srbima dok ruše Engleze

Foto: Republika

navijači iz Arizone

Fudbaleri Srbije imaće večeras veliku podršku svojih navijača na stadionu Šalkea u prvom meču na EVRO 2024 protiv Engleske. Već od ranih jutarnjih časova naši navijači počeli su da se okupljaju na Sankt urbanus Kirhplacu, trgu na kojem je postavljna fan zona Srbije, udaljena oko 3,5 kilometara od stadiona.

Sjatili su se u Gelzenkirhen naši navijači iz cele Nemačke, okolnih zemalja, ali i Srbije, Republike Srpske i drugih delova sveta u kojima ima naših navijača. Kada su u pitanju oni navijači iz Republike Srpske, dela Bosne i Hercegovine, oni nemaju dilemu da je njihova zemlja u stvari na EVRO 2024 i da im srce kuca uz Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike. Međutim, jedna porodica je prešla bukvalno pola sveta da bi bila uz "orlove".

 

 

- Došli smo iz Amerike da navijamo za Srbiju. Iz Arizone tačnije. Stigli smo pre nekoliko dana. Prelepo je biti ovako među našim navijačima, sušati naše pesme. Uživamo - rekli su na naši ljudi koji su stigli iz SAD.

Svo četvoro su i te kako ubeđeni da Piksijevi puleni večeras upisuju važna tri boda.

- Biće 2:1. Vlahović i Tadić. Ma biće 4:0. Ja kažem 2:0. Nekada bude i 3:2, samo da pobedimo - glasile su prognoze porodice iz Arizone.

Republika

Foto: Republika

 

Kako su nam rekli, nemaju naloge, ali potrudiće se da ih naprave u SOCCERBET kladionici. Naravno, "kec" na Srbiju se podrazumeva. Kažu, nije im do novca, ali zašto ne da zarade dobro kada su nas bukmejkeri tako potcenili. Naime, kvota na pobedu Srbije je u svim kladionicama je oko 8,10, dok je ona na Englesku samo 1,50.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading