UŠI OTPADAJU OD CIFARA! Ovo je CENOVNIK za Srbe koji sutra budu na Šalke areni! (FOTO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

15.06.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" igraju protiv Engleske meč prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu.

UŠI OTPADAJU OD CIFARA! Ovo je CENOVNIK za Srbe koji sutra budu na Šalke areni! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u nedelju od 21 čas očekuje premijerna utakmica na EURO 2024 u Nemačkoj, a rival je vicešampion Evrope, selekcija Engleske.

Imaće Piksijevi "orlovi" ogrmnu podršku u Gelzenkirhenu, sa tribina Feltis arene, budući da će se na njoj okupiti veliki broj naših navijača.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Ipak, ono što se neće svideti pristalicama srpke selekcije, jesu cene koje su Nemci "zacepili" na Evropskom prvenstvu, budući da žele što više da profitiraju.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Tako recimo, kobasica u lepinji košta čak 4,90 evra, što je otprilike 573 dinara. Cena pomrita iznosi pet evra, a ako želite sa kečapom, on je malo skuplji i iznosi 5,5 evra, kao i sa majonezom. Ukoliko se odlučite da stavite oba dodatka, onda morate da izdvojite 5,70 evropskih novčanica.

Foto: Republika.rs

 

Kafa, čaj ili topla čokolada iznose po 4,10 evra, što je priznaćete skupo za ovdašnje standarde.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Ipak, nema sumnje da će se srpski navijači najviše obradovati pivu, kojeg ima u izobilju, dok je njegova cena daleko pristupačnija od hrane.

Podsetimo, reprezentacija Srbije nalazi se u Grupi C, a takmičenje na Evropskom prvenstvu otvara u nedelju od 21 čas protiv vicešampiona Engleske. Taj meč se igra na Feltins areni, dok će pravdu deliti Danijele Orsato iz Italije.

U drugom susretu iste grupe sastaju se Danska - Slovenija. "Orlovi" će u drugom kolu igrati protiv Slovenaca na Alijanc areni, dok su Skandinavci rival u poslednjoj rundi, takođe, na stadionu Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading