MITROVIĆ LUMPOVAO UZ CECU, SINANA I BAJU: Špic Srbije dao sebi oduška posle EVRO

Autor:

Sport

28.06.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar bio u društvu supruge i prijatelja.

MITROVIĆ LUMPOVAO UZ CECU, SINANA I BAJU: Špic Srbije dao sebi oduška posle EVRO

Foto: Blic-Sportal/printscreen

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac Srbije, nije uspeo da pomogne našoj reprezentaciji da ostvari bolji rezultat na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija ostvarli su dva remija i poraz na EVRO 2024 i sa dva boda, uz samo jedan dat gol, doduše i samo dva primljena vratili su se preksinoć iz Nemačke i otišli na skraćeni godišnji odmor posle sezone i reprezentativnih obaveza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bio borben protiv Danaca: Aleksandar Mitrović

 

Prvo slobodno veče Mitrogol je proveo u noćnom provodu u društvu supruge Kristine i prijatelja. Aleksandar je uhvaćen kako igra uz Cecine pesme, muziku Tanje Savić i hit "Pazi s kime spavaš", "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića Baje, a posebno ga je dirnula pesma od Sinana Sakića "Lepa do bola". Ta pesma ga je očigledno pogodila, pa je visoko podignutih ruku pevao stihove "Do zore rade klubovi, drže ih moji drugovi..."

 

 

Podsetimo, "orlovi" su u Nemačkoj najpre poraženi od Engleske sa 1:0, a onda su remizirali sa Slovenijom 1:1 i to zahvaljujući golu koji je dao Luka Jović u 95. minutu. Imali su Piksijevi puleni sve u svojim rukama u poslednjem kolu, ali je očajna igra bila dovoljna samo za remi bez golova sa Danskom (0:0) a samim tim završetak još jednog velikog takmičenja u grupi. Istina, on je na tom meču bio veoma borben, a da sudije nisu bile neme posle prekršaja nad njim za evidentan penal, možda bi Srbija i dalje bila na EP i čekala osminu finala.

Ostaje da se vidi da li ćemo i dalje gledati Mitrovića u reprezentaciji, ali se nadamo da hoćemo koliko u septembru protiv Španije u Ligi nacija. Naime, on je bio deo grupe koja je poručila da više neće igrati za Srbiju dok je tu selektor Stojković. Međutim, kako je Piksijem otkaz samo pitanje dana, nema sumnje da će se Mitrović odazvati novom selektoru na kraju leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading