ŠTA BI GROBARI DALI DA SE OVO OSTVARI? ŽOC OTKRIO: ON bi mogao da bude sledeći trener Partizana? (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Drago mi je da je dolazio".

ŠTA BI GROBARI DALI DA SE OVO OSTVARI? ŽOC OTKRIO: ON bi mogao da bude sledeći trener Partizana? (VIDEO)

Foto: Starsport

Obradović i Vujošević u zagrljaju

Luka Vujošević prisustvovao treninzima Partizana

Tokom protekle sezone, Luka Vujošević, sin bivšeg legendarnog trenera Partizana, Duška Vujoševića, imao je priliku da prisustvuje treninzima crno-belih. Ova informacija obradovala je mnoge navijače "parnog valjka", koji se nadaju da će Luka jednog dana krenuti stopama svog slavnog oca i možda preuzeti vođstvo nad prvim timom crno-belih.

Podrška trenera Željka Obradovića

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, otkrio je da je Luka Vujošević prisustvovao treninzima i izrazio zadovoljstvo što je sin legendarnog trenera bio deo tima.

 

- Nikada nisam krio ono što znam i uvek sam delio sa svima. Ne mogu da vam objasnim koliki broj trenera je prisustvovao našim treninzima ove sezone. Drago mi je da je bio sin Duleta Vujoševića. Bio je jedan ogroman period i nadam se da će nastaviti da dolazi, rekao je Željko Obradović u emisiji „360 stepeni“.

Nasleđe Duška Vujoševića

Duško Vujošević je ostavio dubok trag u Partizanu osvojivši pet titula prvaka Jadranske lige, vodeći tim do polufinala Evrolige, osvajajući tri Kupa Radivoja Koraća i čak 12 puta bivajući prvak države. Ukoliko Luka bude upola uspešan kao njegov otac, definitivno će ostaviti dubok trag u istoriji Partizana.

Nema sumnje da je ovo mnogim grobarima popravilo dan, a tek kada bi se ostvarilo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading