TRENDING: Mesec za nama obeležio Karleušin razvod i podela imovine, skandalozna haljina Maje Berović na krštenju sina, Srbija dobila novu misicu!

Autor:

Zabava

28.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu emisiju pogledajte na našem Jutjub kanalu Republika TV!

TRENDING: Mesec za nama obeležio Karleušin razvod i podela imovine, skandalozna haljina Maje Berović na krštenju sina, Srbija dobila novu misicu!

Foto: Republika

Za poslednji petak u mesecu, a ujedno i poslednju epizodu u ovoj sezoni emisije  " U trendingu sa Republikom" izdvojili smo najinteresantnija desavanja proteklih nedelja u životima poznatih. 

Jelena Karlueša potvrdila je da je ušla u brakorazvodnu parnicu sa svojim još uvek zakonitim mužem Duškom Tošićem, a javnost interesuje kako će podeliti imovinu, koja nije mala, te kome će pripasti ćerke Nika i Atina. Kako Skandal saznaje, svih ovih godina je imovina bila glavna prepreka oko razvoda, pa ni jedno ni drugo nisu hteli da uđu u ovaj proces. Navodno, Duško nije želeo da deli imovinu, sve što je kupio, stekao je upravo u vreme dok je bio u bračnoj zajednici s Jelenom, a njihova imovina u nekretninama se procenjuje na oko tri miliona evra. Zbog svega toga njih dvoje su se dogovorili preko advokata da sva imovina bude raspodeljena njihovim ćerkama. Tošić je odličan otac i to niko ne može da mu ospori. On se o deci brine otkada su se rodile i ćerke ga obožavaju i nikad nije imao problem s njima, uvek im je bio posvećen. Inače, kako izvor za gorepomenuti medij tvrdi, starateljstvo će pripasti Jeleni jer su ćerke još maloletne, ali nikakav problem neće postojati u tome da deca provode vreme s ocem.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic, youtube.com/RTV Pink Official, Instagram/Nika Tošić

 

Pevačica Maja Berović i njen suprug Alen Dragosav krstili su juče sina Lava u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom organizovali gala proslavu u jednom poznatom prestoničkom hotelu, gde su pozvali pola estrade. Ono o čemu domaća javnost bruji je Majin stajling. Naime, ona se pojavila u uskoj roze haljini, a mnogi su primetili da nije nosila grudnjak. Zbog ovoga, kao i toga što nije imala pokrivena leđa, Maju su urnisali korisnici društvene mreže Iks.

Foto: Dragan Kadić

 

- "Plus sa golim leđima. Nečastivi u crkvi, pa to je", "Ova haljina je primerena za nigde i nikada...", "Kad je ovakav svet znao šta je primereno", "To od uzbuđenja", "Navikla da izgleda kao vašarska pevaljka, pa shodno tome birala i ovaj autfit", "Nije primereno", "Nije valjda ovakva ušla?", "Naravno da ne!", "Haljina je toliko ružna, da bradavice niko ne vidi", "Šta očekujemo od Maje Berović?", "Šta pevaljka zna šta je primereno", "Prostački i vulgarno", samo su neki od komentara ispod gorepomenute objave.

Foto: ataimages

 

 

Aleksandra Rutović, 24-godišnja Beograđanka, sinoć je krunisana kao najlepša Srpkinja na izboru za Miss Srbije.Ova titula predstavlja veliki uspeh za Aleksandru, koja je istakla da joj je otac, Željko Rutović, ianče kontroverzni biznismen, pružio veliku podršku tokom takmičenja. Međutim, iza oca ove mlade dame krije se i mračna prošlost. Naime, 22. marta 2017. godine, Željko je upleten u incident u jednom beogradskom hotelu, kada je pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu.

Foto: printskrin

 

Nakon višemesečnog suđenja, Viši sud u Beogradu je 2023. godine doneo presudu kojom je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora. Ovo nije prva presuda za Rutovića, jer je u prethodnoj presudi bio optužen za napad na istu osobu.

Foto: printscreen

 

Anastasija Ražnatović, poznata pevačica i naslednica Svetlane Cece Ražnatović, udala se za fudbalera Nemanju Gudelja u strogoj tajnosti, 28. maja. Ceremonija je održana u domu Ražnatovića na Dedinju, uz prisustvo najbliže porodice i kumova. Mnogi su komentarisali Anastasijinu haljinu s ceremonije, a ono što je posebno iznenadilo jeste cena haljine koju je ponela. Haljina poznatog australijskog brenda Arcina Ori, nazvana "Franka", u boji šampanjca koštala je 390 evra. Ovo je značajno jeftinije u poređenju s haljinom koju je nosila na crkvenom venčanju prošle godine, čija je cena iznosila 3.255 evra. Fanovi su komentarisali da je ovo jedno od najlepših izdanja Anastasije do sada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading