HITNA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE! Uhapšen muškarac (46) zbog pokušaja ubistva u Petrovcu!

Autor:

Svet

28.06.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju

HITNA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE! Uhapšen muškarac (46) zbog pokušaja ubistva u Petrovcu!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Budvanska policija je danas saopštila da je uhapsila D.N. (46) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Incident se dogodio u blizini autobuske stanice u Petrovcu, gde je došlo do fizičkog sukoba između više lica, a jedno lice je zadobilo povrede oštrim predmetom od tada nepoznate osobe.

Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, policija je identifikovala D.N. (46) protiv kojeg je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Identitet osumnjičenog

D.N. (46) je identifikovan kao osumnjičeni za pokušaj ubistva. Detalji o motivima ili prethodnim sukobima između osumnjičenog i žrtve nisu navedeni u saopštenju policije.

Postupanje tužioca

Prema saopštenju Uprave policije Crne Gore, osumnjičeni će biti sproveden dežurnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalje postupanje. Nadležni tužilac će dalje odlučivati o slučaju i mogućim optužbama protiv osumnjičenog.

Sigurnost građana Petrovca

Ovaj incident izazvao je zabrinutost među građanima Petrovca, a hapšenje osumnjičenog može doprineti osećaju sigurnosti u lokalnoj zajednici. Policija je apelovala na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom slučaju, da ih podele sa nadležnim organima radi daljeg procesuiranja.

Ovaj slučaj pokazuje važnost brze reakcije policije u rešavanju ozbiljnih incidenata poput pokušaja ubistva. Uprkos tome, istraga je i dalje u toku, a javnost očekuje dalje informacije o motivima i okolnostima ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading