IGRAO U ZVEZDI I PARTIZANU, A SAD ĆE I PROTIV NJIH! Dubai potpisao VELIKA košarkaška imena

Autor:

Sport

28.06.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće sklapanje tima.

IGRAO U ZVEZDI I PARTIZANU, A SAD ĆE I PROTIV NJIH! Dubai potpisao VELIKA košarkaška imena

Foto: Starsport

Nemanja Dangubić i Jaka Blažič

Ekipa Dubaija: Debitanti u ABA

Košarkaški svet je nedavno bio uzbuđen najavom da će ekipa Dubaija debitovati u Evropi u narednoj sezoni, u okviru regionalne AdmiralBet ABA lige. Ovo je izazvalo veliku pažnju među ljubiteljima košarke širom regiona, a posebno nakon što su objavljena imena prva dva pojačanja za ovaj klub - Nemanja Dangubić i Leon Radošević.

Nemanja Dangubić: Iskustvo iz regiona i Evrope

Republika

Foto: Starsport

Dangubić u Zvezdi

Nemanja Dangubić je ime koje je veoma poznato ljubiteljima košarke na prostoru bivše Jugoslavije. Svoje košarkaško umeće pokazao je igrajući za Megu, a poznat je po tome šta je nastupao i za Zvezdu i za Partizan, pre nego što je nastavio karijeru u Grčkoj. Prošlu sezonu proveo je u redovima Peristerija, a bio je deo tima koji se plasirao u fajnal for Lige šampiona. Dangubićeva prisutnost u ekipi Dubaija obećava da će ova ekipa imati iskusnog igrača koji donosi sa sobom dragoceno iskustvo sa evropskih terena.


Leon Radošević: Putovanje kroz evropsku košarku

Leon Radošević, takođe, donosi veliko iskustvo sa evropskih košarkaških terena. Počevši karijeru u Ciboni, Radošević je kasnije igrao za renomirane evropske klubove poput Armanija, Lijetuvos Ritasa, Albe Berlina, Bamberga, Bajerna i Tortonu. Njegovo bogato iskustvo i veštine koje je stekao kroz godine igranja čine ga vrednim dodatkom ekipi Dubaija za nadolazeću sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading