OPANCI I ŠAJKAČA USRED ŠVEDSKE! Srpstvo vlada pred meč u Stokholmu (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši sunarodnici iz Kruševca i Obrenovca večeras bodre "orlove"

OPANCI I ŠAJKAČA USRED ŠVEDSKE! Srpstvo vlada pred meč u Stokholmu (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije večeras od 18 časova gostuju Švedskoj u predgrađu Stokholma - Solni. Ovo će biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo, a nakon ovog meča selektor ''orlova", Dragan Stojković Piksi imaće jasan uvid čime raspolaže i sa kojim igračima će izaći na megdan Englezima u prvoj utakmici.

Republika se nalazi u Stokholmu gde bi uskoro već trebalo da počne meč, a odmah pored stadiona naišli smo na pravu srpsku sliku! Narodnu nošnju, šajkaču, opanke i sve to naravno uz zastavu naše zemlje, nosili su naši sunarodnici koji već neko vreme žive na Skandinaviji, a poreklom su iz Kruševca i Obrenovca. Prognozirali su rezultat večeras za našeg izveštača, te se nadamo da će neko od njih biti u pravu.

Podsetimo, meč protiv Srbije je Šveđanima u skroz drugom planu. Naime, večeras će se od nacionalnog dresa oprostiti legendarni Zlatan Ibrahimović koji ima status božanstva u ovoj zemlji. Naš portal, Republika nalazi se na licu mesta, a Stokholm je ceo u znaku legendarnog Ibre i svi jedva čekaju da počne meč kako bi prisustvovali ovom spektaklu. Naravno, gde se pojavi Ibrahimović tu je i zabava.

Republika

Foto: Republika

Republika u Švedskoj

Naš portal, Republika, nalazi se na licu mesta u glavnom gradu Švedske, a za večerašnji meč vlada veliko interesovanje. U ogromnom broju biće i navijača Srbije, tako će izbaranici Dragana Stojkovića imati veliku podršku. Naši navijači su rešili baš da se opreme za večeras, pa su navalili u kupovinu dresova, majici, kačketa za večeras, a cena prava stinica, sve po 20 evra, a primaju se i dinari, tako da naši navijači ne moraju da brinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading