EVO KAKO OVOG JUTRA IZGLEDA SAOBRAĆAJ U BEOGRADU: Izbegavajte ove rute u prestonici i SRBIJI!

Autor:

Vesti

28.06.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se saobraćaj odvija nesmetano.

EVO KAKO OVOG JUTRA IZGLEDA SAOBRAĆAJ U BEOGRADU: Izbegavajte ove rute u prestonici i SRBIJI!

Foto: naxi kamere/printscreen

Posle vrelih letnjih dana, a potom i povremeno i jačih pljuskova stabilizacija vremena doneće bezbednije putovanje. Sa popodnevnim satima počinje poslednji vikend u junu u kojem će saobraćaj biti umeren uz povremeno veći broj vozila na autoputu ka Severnoj Makedoniji zato i vožnja može biti napornija. Zbog radova na glavnim putnim pravcima, treba očekivati česte izmene u saobraćaju na kojima se zbog usporene vožnje u satima pojačnog saobraćaja brzo stvaraju kolone, zato vožnju prilagodite privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i budite strpljivi.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

Od 24. 6. 2024. do 29. 6. 2024. u periodu od 8 do 16 č, izvodiće se radovi na popravci zaštitne ograde u razdelnom pojasu, u dužini od 50 m, na delu auto-puta E-75 na 300 metara od petlje Tranšped, u smeru ka Beogradu. U zoni radova zasaobraćaj će biti zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Od 24. 6. 2024. do 29. 6. 2024. tokom svetlog dela dana, izvodiće se radovi na kolovozu, na delu državnog puta I M reda broj 11, na izlaznom kraku petlje Bubanj Potok ka Kružnom putu, iz pravca Beograda. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvoren desni deo kolovozne trake i saobraćaj će se odvijati suženim delom kolovoza.


Od 24. 6. 2024. do 28. 6. 2024. tokom svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju, na delu auto-puta E-75, na deonici petlja Novi Sad Sever - petlja Horgoš, u smeru ka Horgošu. Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading