ŠTA IMA DA BEŽIM?! OD OVIH KOSTINIH REČI LEDI SE KRV: Dečak monstrum i dalje u svojoj glavi ima JEDNU IDEJU! JEZIVO!

Autor:

Hronika

19.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom su ga čak i pitali, otkud to da ne želi da pobegne, a ono što je Kosta Kecmanović odgovorio sve je šokiralo.

ŠTA IMA DA BEŽIM?! OD OVIH KOSTINIH REČI LEDI SE KRV: Dečak monstrum i dalje u svojoj glavi ima JEDNU IDEJU! JEZIVO!

Foto: privatna arhiva, google earth

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović (14), dečak monstrum koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devet učenika i Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, nalazi se u Klinici za neurologiju i psihijatriju dece i omladine, a kako saznaje nezvanično portal Republika.rs on i dalje misli da će uskoro biti na slobodi.

- Dečak nijednom nije pokušao bilo šta što bi nadležne navelo da misle da želi da pobegne. To je svima čudno s obzirom na to da ima mnogo energije i da sd vremena na vreme upada u histerična raspoloženja. Ipak, on nijednom nije ni pokušao da napusti prostor u kojem jesmešten - navodi za portal Republika.rs izvor blizak Klinici u kojoj je smešten dečak na medicinskom veštačenju.

Prema rečima izvora, Kosta za mnoge stvari negoduje i ima različite ideje, pa je to zaposlenima na klinici bilo neverovatno da ne pokušava da izađe.

- Jednom su ga čak i pitali, otkud to da ne želi da pobegne. On im je samo hladno odgovorio "Šta ima da bežim?! Uskoro ću i tako na slobodu - kaže izvor.

Kosta Kecmanović je, kako je već poznato, svoj zločin planirao i istraživao i Krivični zakon, što se po njegovim pretragama na računaru dalo videti u istrazi.

- On zna da nije krivično odgovorna osoba. I dalje veruje da niko neće moći da ga kazni, da će "proći" sva veštačenja i da će bez obzira na svoj monstruozni čin biti slobodan - zaključuje izvor.

Foto: ST/Nebojsa Mandic, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica

Da podsetimo, dečak-ubica je više od mesec dana spremao pokolj u "Ribnikaru", a istraga je pokazala da se oko godinu dana spremao za jezivo masovno ubistvo.

Kosta je imao spisak svojih meta, a većinu je zaista i ubio. Na spisku su se našle devojčice iz njegovog odeljenja i škole.

Dečak je upao u školu 3. maja u 8.40 časova i sa vrata zapucao ubivši Dragana Vlahovića i još tri devojčica, dve dežurne učenice u holu i jednu pored klavira.

Zločin je nastavio u kabinetu za istoriju gde je usmrtio šest učenika, petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović ranio.

Da je bio spreman za monstruozno delo govori i činjenica da je nakon masakra sam izašao u dvorište škole i pozvao policiju. Kako ga ne bi lišili života, dečak-ubica je odložio oružje i izvadio šaržer iz pištolja gurnuvši ga šro dalje od sebe.

Kako smo već pisali, Kosta Kecmanović je istraživao Krivični zakonik i znao je da u Srbiji dete od 13 godina ne podleže krivičnoj odgovornosti.

Zbog toga se i sada nada da će na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (15)

Loading
Aca

19.10.2023 19:35

Pre nego sto je usao tu gde je usao trebalo je da procita natpis na ulazu i da ostavi nadu za sobom. Zelim ti dug i usamljen zivot u 10 kvad. metra monstrume.

Odgovori 10 24
Tanja

19.10.2023 20:53

Moze da nastavi da sanja a roditelji najmladjeg masovnog ubice na svetu su trebali da vode racuna o snovima najmladjeg masovnog ubice na svetu.

Marko

20.10.2023 10:51

@Tanja - Imaš li ti ženo išta pametnije da radiš u životu nego da ostavljaš komentare o ovom klincu?

D.

20.10.2023 22:57

@Marko - Na smrt!