OVO JE UČITELJICA KOSTE KECMANOVIĆA! Oglasila se pet meseci nakon masakra: Izgovorila samo NEKOLIKO REČI o dečaku-ubici (FOTO)

Autor:

Hronika

06.10.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učiteljica koja je četiri godine provela održavajući nastavu Kosti Kecmanoviću i dalje pati zbog masakra koji je on počinio.

OVO JE UČITELJICA KOSTE KECMANOVIĆA! Oglasila se pet meseci nakon masakra: Izgovorila samo NEKOLIKO REČI o dečaku-ubici (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Učiteljica Koste Kecmanovića

Vesna Belavin koja je bila učiteljica dečaku-ubici Kosti Kecmanoviću mesecima je odbijala da se javi na telefonske pozive iz medija.

Kada se danas konačno javila potvrdila je za Republiku da je Kecmanović bio njen učenik.

- Da, da davno sam mu bila učiteljica - rekla je gospođa Belavin.

Iako je u septembru u SMS poruci napisala da joj posaljemo poruku na Viber budući da je na letovanju u Turskoj, ona dosad nije odgovorila na tvrdnje roditelja iz odeljenja koje je pohađao u to vreme, da je Kosta pokazivao agresuju i da su njegovi roditelji intervenisali.

Zanimalo nas je kako je uopste izgledao rad učiteljice sa njim do petog razreda osnovne škole, kao i da li je i ona doživela svojevrsni poraz kao neko ko mu je pružio osnovno znanje.

- Pitali ste me, ali ja ću vas pozdraviti sada - rekla je penzionisana učiteljica i prekinula vezu.

Iz njenog okruženja kažu da je lično dugo bila uznemirena zbog zločina svog učenika i da je patila zbog žrtava, kao i da danas prati šta se dešava sa njim. 

Foto: privatna arhiva

Vesna Belavin

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja došao naoružan očevim pištoljem i municijom u svoju Osnovnu školu" Vladislav Ribnikar". Pred kraj prvog časa upucao je dve dežurne ucenice V razreda u holu škole kao i jednog pripadnika školskog obezbedjenja. Pord toga ubio je i još jednu devojčicu u holu.

Zatim je uleteo u svoj razred i pucao u drugare. Usmrtio je šestoro dece, petoro ranio kao i nastavnicu istorije.

Kecmanović se od tog dana nalazi na posmatranju u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
majcica

08.10.2023 18:25

ta uciteljica je toliko dobra da niko nije hteo sa njom da se pozdravi na kraju cetvrtog razreda..nijedno jedino dete nije zelelo ni zbogom da joj kaze...deca znaju...

Odgovori 10 11
biljana

08.10.2023 18:54

zlo od zene

Odgovori 2 10
Pitanje

11.10.2023 13:31

U kojoj školi je dotična radila? Pošto u Ribnikaru nije.

Ana

26.10.2023 16:32

U OS Brsnko Radicevic uciteljica M.M. je slicno dozivela. Deca a ni roditelji se nisu pozdravili. Sedela je za klupom punom poklona. Svi su izasli. Prvo osoblje skole naucite da ne favorizuje odredjenu decu pa onda pricajte o vrsnjackom nasilju. Volela je poklone, decu manje. Napravila razdor u odeljenju i traume zapostavljenoj deci. Miljenici u prvom redu na priredbi, ostali iza. Strasne cetiri godine.