PUSTOŠ ISPRED MIONINOG PORODIČNOG DOMA: Evo šta se dešava u njenom dvorištu otkako se preselila kod Ša!

Autor:

Zadruga

17.07.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji, brat i baka još ne mogu da se oporave od sramote, ni komšije ne podržavaju njen izbor.

PUSTOŠ ISPRED MIONINOG PORODIČNOG DOMA: Evo šta se dešava u njenom dvorištu otkako se preselila kod Ša!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ST/Nemanja Pančić

Nakon drame u superfinalu "Elite" i odluke Mione Jovanović da, umesto svojoj, ode kući Nenada Aleksića Ša, cela njena porodica je ostala kao osramoćena. 

Naime, i dok je njihova mezimica bila u rijalitiju, niko od njenih maltene nije promaljao nos iz kuće, dok su im roletne na kući uglavnom bile spuštene. 

U to se uverila i ekipa Republike kada je skoro pred kraj ove sezone popularnog rijalitija posetila Jovanovićkino rodno mesto i zatekla muk ispred njene kuće. 

Osim što su bili vidljivi radovi, koji su ukazivali na to da Mionu najbliži žele da dočekaju kako i dolikuje u renoviranoj kući sa novom fasadom, pogotovo što je u to vreme bila aktuelna priča da se njenom bišem dečku Stanislavu Krofaku i njoj tek napolju sprema prava svadba.

Međutim, kako je učesica "Elite" jednim potezom uspela sve to da pokvari, ispred njenog porodičnog doma je opet pustoš.

Njene bližnje retko ko može zateći ispred, ali su Mionine komšije potvrdile da su njeni roditelji i brat, sa kojima je živela u kući, te baka, koja je nastanjena u centru grada, mnogo razočarani. Ni ljudi iz susednih kuća ne podržavaju njen izbor, već joj poručuju da nađe dobrog momka naspram sebe. 

- Ša može deda da joj bude, ne može to da bude dobro nikako! I kakav on reper, gde repuje on, nema ga na mapi, ti glavni reperi sigurno ne idu u rijaliti - rekli su meštani Stanova za Telegraf.rs.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović se strasno ljubili na žurki

Podsetimo, Miona je u međuvremenu dolazila da razgovara sa svojima i pokupila stvari, pa se vratila kod Ša, a onda je i javno progovorila u kakvim je sada odnosima sa porodicom.

- Bili su tu svi osim babe, koja ne živi tu. Moji su ljuti i dalje, pričali su mi svašta, puštali su mi klipove, komentarisali svašta, pogledaj ogrebotine na ruci, a ja sam se šokirala kada sam to videla, to su neke kandže bile, a ja to nisam imala. Moji su prepuni utisaka, ljuti su, ali smo razgovarali. Ja sam im govorila da su malo previše slušali ljude, nisu mi postavljali nikakave ultimatume. Rekli su mi da nosim sve stvari, ali ironično - ispričala je mlada pevačica, te se osvrnula na omiljenu baku:

Baba se naljutila, neće da priča sa mnom, ali roditelji su pričali, zategnuta je situacija. Ja sam kod Nenada, nisam sve prebacila, ali kako bih rekla preselila sam se kod njega. Plan nam je da uživamo, da smirimo strasti sa mojima, tati je rođendan uskoro, pa ću ići tamo, vremenom će videti sve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading