SKANDALČINA! Anđela i Bojana lažno raskinule, PLJAČKAJU porodicu Šparavalo?! Isplivale šokantne prepiske! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

17.07.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruže poruke koje je takmičarka "Elite" poslala nepoznatoj osobi!

SKANDALČINA! Anđela i Bojana lažno raskinule, PLJAČKAJU porodicu Šparavalo?! Isplivale šokantne prepiske! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana

U kasnim večernjim satima, javnost je zapanjila izjava bivše učesnice rijalitija "Elita", Anđele Šparavalo, koja je optužila Bojanu Pavlović da ju je napustila dok je spavala i otišla u Novi Sad. Ova izjava je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama i podigla prašinu među fanovima ovog popularnog rijalitija.

Ovo se dogodilo nakon incidenta na žurki "Elite 7", kad su njih dve izbačene zbog haosa koje su napravili Aniti Stanojlović. 

Prepiska o pozajmici novca

Nakon Anđelinog javnog obraćanja, na društvenim mrežama pojavila se prepiska koja baca potpuno novo svetlo na celu situaciju. U toj prepisci se jasno vidi da je Anđela pozajmila novac od nepoznate osobe, obećavajući da će taj novac vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ovo otkriće dodatno komplikuje već zapetljani slučaj i postavlja pitanje istinitosti Anđelinih tvrdnji.

Planirana obmana

Prema Anđelinim rečima, ona i Bojana su dogovorile da Anđela ode kod svoje porodice u Aranđelovac i lažno im saopšti da su raskinule kako bi je prihvatili. Navodno, Bojana je ostala u Novom Sadu, a Anđela je trebalo da uzme određeni nakit iz porodične kuće kako bi ga kasnije prodala. Ova neobična priča dodatno zbunjuje javnost i postavlja pitanje istinitosti celokupnog događaja.

Očigledno je da skandal u rijalitiju "Elita" i dalje intrigira javnost, a istina o ovom događaju i dalje ostaje obavijena velom tajne. Pratite dalji razvoj događaja kako biste saznali sve detalje o ovoj neobičnoj priči.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šok-tvrdnje na račun Anđele i Bojane

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading