UHVATILI SMO ANELI U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Evo sa kim je lečila TUGU nakon skandala sa Janjuševom bivšom ženom! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zadruga

17.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi snimak sa superfinalne žurke "Elite 7"!

UHVATILI SMO ANELI U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Evo sa kim je lečila TUGU nakon skandala sa Janjuševom bivšom ženom! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

U ponedeljak veče je u Šimanovcima održano žurka povodom uspešnog zavšretka "Elite 7". Drugoplasirana učesnica Aneli Ahmić doživela je šok kad joj je uručena tužba, koju je protiv nje podnela Ena, bivša supruga Marka Janjuševića Janjuša. Međutim, ona nije dozvolila da joj ovo pokvari veče.

Aneli se odlično provela, a u jednom trenutku je emotivno zaplesala sa Markom Đedovićem i to uz pesmu "Da se opet rodim", što možete videti u nastavku ovog teksta.

Aneli je pre ulaska na žurku dala intervju za Republiku, te nam otkrila da li se čuje sa ćerkom.

- Čula sam se sa ćerkom, moram ostati ovde neko vreme, nisam kod kuće. Videćemo se uskoro. Čujemo se non-stop. Rekla mi je da čeka mene. Nažalost, rekla mi je da čeka tatu. Rekla mi je: "Mama, ne želim više da radiš na televiziji". Verovatno joj je moja majka rekla da radim na televiziji. Za tatu sam joj rekla da je tu. Slagala sam je, naravno. Shvatiće vremenom. Želi da idemo na bazen, u Dubrovnik. Rekla mi je da joj kupim tablet - rekla je Aneli.

- Svesna sam svega, vreme leči sve, proći će i ovo. Nadomestiću. Sve što sam postigla, ona će imati. Ne očekujem da će se Asmin javiti. Neće se javiti - dodala je Ahmićeva.

- Grupe mi pišu da moram da se pomirim sa Janjušem, da je to ljubav. Ja sam rekla da to nije ljubav. On je samo bio strastven prema meni. Nastavljam sama, nažalost. Volim ga još uvek. Imam emociju, nije to sad neko voljenje, ali emocija postoji. Briga me ko će da me osudi - istakla je ona.

- Nije mi krivo što sam osvojila drugo mesto, ja sam pobednica svega. 10 meseci sam ovo stoički izdržala. Moji planovi su da obavim sve što imam. Želim da živim sama sa Norom, videću hoću li moći da ostvarim sve ciljeve. Videćemo čime ću se baviti. Mnogi misle da sam glupa, ali snašla bih se i u ulozi pevačice i u ulozi voditeljke. Mogla bih da vodim "Elitu 8" - priznala je Aneli.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić želi da postane voditeljka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading