MAJA MARINKOVIĆ KONTAKTIRALA EDA FETIĆA ODMAH PO IZLASKU IZ ELITE: Ne može da se skrasi sa Stanislavom, mora da ima REZERVU!

Autor:

Zadruga

17.07.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edo Fetić priznao da mu se Maja odmah javila.

MAJA MARINKOVIĆ KONTAKTIRALA EDA FETIĆA ODMAH PO IZLASKU IZ ELITE: Ne može da se skrasi sa Stanislavom, mora da ima REZERVU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Maja Marinković osvojila je visoko četvrto mesto u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima "Elita", a već danas kasnije učesnicu smo imali prilike da vidimo sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom, sa kojim pokušava da izgladi odnose.

Međutim, kako nije sigurna u njegove emocije, Maja se za svaki slučaj javila i Edu Fetiću, sa kojim je bila povezivana pre ulaska u rijaliti.

- Nisam ni na jednoj bio, sad sam došao s puta i nije mi svejedno. Ne bude se emocije...Mensur, Janjuš, to su neki ljudi s kojima sam ja bio tamo. Maja mi se javila, naravno, mi smo super - rekao je bivši zadrugar, kako prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Republika.rs

Maja Marinković i Edo Fetić

 

- Mislim da on (Stanislav) nije Majin tip, previše je miran za nju. Znam je dugo, mislim da je trebala da ostane sama do kraja, ali ona voli da bude u toj priči, tako da je to Maja. Ona je skontala da će biti glavna priča i to mora biti Maja. Ako on bude okej prema njoj, biće i ona prema njemu, što vodi ka raskidu, jer nju to ne radi...Jedna je priča kad si unutra, jedna je kad si spolja. Odavde su mi svi foliranti, jedini iskren je Ša tu u celoj toj priči. Mi ga osuđujemo zbog plakanja i kukanja, što je idiotski, pa nisi u vrtiću - rekao je on u emisiji "Pitam za druga".

On se osvrnuo i na odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, a posebno i na to što je jedno vreme tokom treće sezone "Zadruge", bio Mionina simpatija.

- Miona mi je onako, bili smo dobri i ostali smo, to je njena sreća. Davno je bilo kad sam joj bio simpatija, a ako je njima dobro, ja podržavam sve ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading