STANISLAV ISPONIŽAVAO MAJU UŽIVO NA PINKU, PA JOJ DAO ŠUT-KARTU: Marinkovićeva spuštena na samo DNO, Krofaka sramota odnosa sa njom!

Autor:

Zadruga

17.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se Majin odgovor na ovo poniženje.

STANISLAV ISPONIŽAVAO MAJU UŽIVO NA PINKU, PA JOJ DAO ŠUT-KARTU: Marinkovićeva spuštena na samo DNO, Krofaka sramota odnosa sa njom!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Stanislav Krofak se sinoć u emisiji "Narod pita" suočio sa mišljenjem gledalaca, koji su neprestano zvali i postavljali petoplasiranom učesniku "Elite" razna pitanja na temu odnosa sa Mionom Jovanović, ali i veze sa Majom Marinković.

Kako su se Stanislav i Maja zajedno pojavili na žurki povodom završetka rijalitija, svi su zaključili da su oni svoju vezu nastavili u spoljnom svetu, ali se Krofak se ogradio od nje i u sinoćnoj emisiji:

 

- Jako sam iznenađena njegovim sadašnjim ponašanjem zato što je njegovo ponašanje u Eliti bilo drugačije jer je izgledao kao osoba koja drži reč, večeras šlušajući ovu emisiju ne mogu da verujem da čovek menja svoj stav, mene ne razočarava situacija u kojoj veliča Maju jer od takvog oca ne može da izađe bolja ćerka. Razmišljala sam kako jedan takav čovek može da izabere partnerku kao što je Maja i mislim da je to najviše razočaralo njegovu porodicu. O kakvoj devojci možete govoriti kada pričate o nekome ko je prekinuo trudnoću, on se meni srušio u očima, sada ga pitam da li sam u pravu za ovo što govorim jer ne možete onda biti dostojanstveni i principijalni a onda priznati da si u vezi sa promiskuitetnom osobom? - pitala je gledateljka Stanislava.

- Prvo ću reći da Maja i ja nismo u vezi, ja sam se uverio ko je Maja dok smo bili u vezi, rekao sam da ću joj dati vremena ali da sumnjam u naš odnos, ne želim ništa govoriti već govorim šta će vreme pokazati, ja ne verujem u njene promene. Ko je njena porodica ja ne ulazim u to - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mila

17.07.2024 11:08

Stanislav je super momak, žao mi je sto je on kao takav doziveo to od one seljake mione, a o marinkovicki nemam reci, uzas, ta je svasta spremna da uradi iz ljubomore, zlo nevidjeno, promiskuitetna, sve najgore, BEZI STANISLAVE OD OVIH KUCKI.