STANISLAV VRIŠTAO ZBOG OČAJNIČKOG POTEZA MIONE I ŠA: MMA borac žestoko uzvratio reperu, udario mu na KOMPLEKSE!

Autor:

Zadruga

17.07.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera nije štedeo reči o bivšoj devojci i njenom novom partneru!

STANISLAV VRIŠTAO ZBOG OČAJNIČKOG POTEZA MIONE I ŠA: MMA borac žestoko uzvratio reperu, udario mu na KOMPLEKSE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivši učesnik "Elite 7" Stanislav Krofak Pantera, koji je u superfinalu osvojio peto mesto, bio je sinoć gost voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita". Na samom početku emisije sumirao je utiske nakon izlaska iz rijalitija, progovorio o odnosu sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, ali i otkrio šta mu je porodica rekla tokom razgovora.

- Stanislave, kako si? Da li si očekivao da ćeš imati ovoliku podršku? - pitala je Ivana.

- Nisam očekivao da ću imati toliku podršku, unutra mi to nije delovalo tako, ali kad sam izašao, gde god da dođem, svi me samo hvale i baš sam šokiran - rekao je Stanislav.

- Ti si po izlasku otišao pravo u Zagreb, ko te je tamo dočekao? - pitala je Ivana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Šopić je sinoć ugostila Stanislava Krofaka

- Cela moja porodica me je dočekala, odma smo išli na kafu, posao je i bolji nego kad sam ušao unutra i to je to. Meni niko ništa nije zamerio samo su mi rekli da sam svestan šta sam radio - rekao je Stanislav.

- Da li si zadovoljan svojim učešćem u Eliti? - pitala je Ivana.

- Kakav sam napolju, takav sam i unutra, ja imam svoj stil života i svoje stavove, bio sam tu sam sa sobom, ne pričam puno i vodim se time što manje pričaš to tvoja reč ima veću težinu - rekao je.

- Na koje pitanje ti je bilo najteže da odgovaraš? Da li si znao da te je Miona blokirala, da li možeš da proveriš? - pitala je Ivana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav udario na Mionu i Ša

- Za Mionu naravno, meni je došlo da vrištim kad me pitaju za to. Da, imam samo ove fan grupe, nisam ni proveravao, niti me zanima. To je postupak od Ša, on je navodi da to radi. Ja treba da gledam njoj Instagram kao da je nisam gledao unutra. Ja ne znam zašto Ša nije skinuo majicu nijednom na bazenu, pa da vidimo da li je zgodniji - odgovorio je Pantera.

- Da li ti Miona ostala u pamćenju kao žena koja te je povredila? - pitala je Ivana.

- Ostala mi je u pamćenju kao žena koja me je povredila, nisam očekivao tako nešto od nje, mislio sam da je to sve ozbiljno. Ja sam upoznao njene roditelje i još više sam onda dobio poverenje da je ona dobra, svi su joj kulturni, ljudi rade i nije mi jasno sve to - dodao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading