ŠOK-SNIMAK PRE IZBACIVANJA SA ŽURKE! Anđela i Bojana napravile KARAMBOL i u Beloj kući, pa NAPALE Anitu! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zadruga

16.07.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama za dramom na sinoćnoj superfinalnoj žurki!

Anđela Šparavalo je sinoć napravila haos na superfinalnoj žurki "Elite 7". Ona je napala Anitu Stanojlović, a u svađu je uskočila i Bojana Pavlović. Nakon ovoga, Anđela i Bojana su uklonjene sa žurke. Pre haosa, njih dve su dale intervju za okupljene medije, a i tu je došlo do brutalne svađe.

- Majka se uopšte nije obradovala kad me je videla, videla je da se snima i napala me je pred kamerama. Ona generalno mene pravi ludom. Ne znam da li bi me majka podržala da nisam u vezi sa Bojanom, sve mi je čudno. Saznala sam da moj brat nije pisao čestitku koja mi je stigla u Eliti, to je sve moja majka uradila - rekla je Anđela, na šta se nadovezala Bojana.

- Ja sam ti to odmah rekla - rekla je Bojana, a Anđela joj je odbrusila:

- Pusti me na miru - viknula je Anđela, pa nastavila da priča o svojoj porodici.

Republika

Foto: Republika TV

Anđela i Bojana se posvađale u spavaćoj sobi

- Oni su se mene odrekli, ne ja njuh. Ja sam stajala uz Bojanu i stajaću uz nju šta god bilo, ali ona meni ne veruje. Ona ima pravo na svoje mišljenje, naravno. Videće se šta će biti i kako. Ne vraćam se ja kući - rekla je Anđela, a onda se Bojana nadovezala nakon čega je nastao haos.

- Njoj je majka danas poslala poruku da može da se vrati kući, ona sad pravi sve ovo i ovako govori o majki. Hajde, reci, da li ti je poslala poruku? - pitala je Bojana, na šta joj se Anđela unela u facu i krenula da vrišti na nju.

- Šta radiš ti? Pitam te, šta radiš ovo? Umukni sad kad ti kažem, da li ti je jasno sad? - vikala je Anđela.

- Nemoj da praviš od roditelja monstrume. Tebi odgovara da ti majka ispadne bolesnica - rekla je Bojana.- Kako ću te zveknuti sad. Sad ćeš da vidiš šta će da bude. Sad da si ućutala - viknula je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading