RAZVEZALA JEZIK O VIKTORU TROICKOM čim su je IZBACILI iz Elite! Danka Grujić o VEZI sa teniserom i SKANDALOZNOM reperu!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija otkrila istinu!

RAZVEZALA JEZIK O VIKTORU TROICKOM čim su je IZBACILI iz Elite! Danka Grujić o VEZI sa teniserom i SKANDALOZNOM reperu!

Foto: Tanjug/AP, printscreen/instagram

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Vanredno izbacivanje", a rijaliti je zauvek napustila atraktivna Danka Grujić. Ona je odmah nakon izlaska iz rijalitija sumirala utiske, a prvo je progovorila o nekadašnjoj vezi sa našim teniserom Viktorom Troickim.

Republika

Foto: Starsport

Viktor Troicki

- Što se tiče veze sa Viktorom, nisam želela da pričam o tome jer je to bilo pre osam godina, dakle davno prošlo vreme... Nisam želela da pričam o tome da ne bude da sam to koristila zarad popularnosti, već sam želela da uđem kao Danka i budem svoja. Upoznali smo se u Kraljevu 2015. god kada je bio Dejvis kup preko prijatelja. Razmenili kontakte i tako je sve krenulo, sasvim spontano. Nije trajalo dugo, oko dva, tri meseca. On je morao za Ameriku, ja sam ostala ovde i tako smo prekinuli kontakt. Posle nekog vremena, ja sam se pomirila sa bivšim momkom i to je bilo sve. Očigledno je da sam volela nekog drugog. Zato nisam ni pričala o tome, nisam davala previše na značaju toj priči, jer kao što rekoh davno je to bilo - istakla je Danka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danka Grujić je sinoć napustila imanje

Kako se pričalo da je Danka gajila simpatije prema Nenadu Aleksiću Ša, ona se osvrnula i naa ovo.

- Što se tiče Ša, moj stav što se tiče muškaraca bio je jasan od samog početka. Što sam i dokazala, tako što nisam ulazila ni u kakve odnose. Imala sam dugu vezu i zaista nisam razmišljala u tom pravcu kada su ljubavni odnosi u pitanju, bitno mi je bilo da se oporavim. Svakako niko od njih nikada ne bi imao šanse kod mene. Ja težim ka nekim lepim stvarima. Ono što sam tamo videla, nimalo mi se nije dopadalo. I takvi muškarci ne mogu biti čak ni u mom društvu. Tako da su to budalaštine - rekla je ona za "Pink.rs", pa priznala u koga se razočarala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

- Mnogi su me razočarali. Jako loši ljudi, bez stava, bez karaktera spremni na sve. Iskreno jedva sam čekala da izađem, mnoge nisam mogla gledati više, a ni slušati - zaključila je Grujićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading