PRIZNANJE ANELI AHMIĆ JEŽI DO KOSTIJU: Nakon što je rekla da će ABORTIRATI Janjuševo DETE, bačena na MUKE!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli se požalila Slađi!

PRIZNANJE ANELI AHMIĆ JEŽI DO KOSTIJU: Nakon što je rekla da će ABORTIRATI Janjuševo DETE, bačena na MUKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica rijalitija "ElitaAneli Ahmić nedavno je napravila neočekivan potez kad je javno saopštila da ne želi da rodi dete Marka Janjuševića Janjuša, te da će uskoro abortirati, uprkos želji bivšeg košarkaša da rodi i iznese trudnoću do kraja. 

Bosanskohercegovačka starleta se tokom današnjeg dana osamila u pabu sa cimerkom Slađom Lazić, sa kojom je obavila razgovor u tajnosti, a tokom kojeg se dotakla i bivšeg košarkaša, te priznala da će zbog odnosa sa njim već prvi dan po izlasku iz rijalitija posvađati sa porodicom, a posebno sa majkom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić razgovara sa Slađom Lazić Elita 7

- Da li si ti videla šta je on radio?! Ja mislim da su ljudi šokirani i da ne mogu očima da ga gledaju - rekla je Aneli.

- Samo da mi je znati šta će ti reći kad odeš kući - zapitala se Lazićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić razgovara sa Slađom Lazić Elita 7

- Šta će da mi kažu?! Sa mamom ću se posvađati prvi dan. Ja nisam dobro, ne mogu da mi neko zvoca - istakla je Aneli.

- Nemoj se sa mamom svađati - savetovala ju je Poršelina.

- Sve znam, sve znam, znam da sam pogrešila, da je moj izbor katastrofalan. Janjuš je katastrofa, nemam lepe reči za njega, nijednu lepu reč za njega, nemam - priznala je Ahmićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić razgovara sa Slađom Lazić Elita 7

Podsećanja radi, Aneli Ahmić je saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona, ni Janjušević nisu planirali dete.

Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli za crnim stolom, što je vidno uznemirilo Janjuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

12.06.2024 19:44

Kuku,da ne znam kakva je - NE stajte joj više na muku ! Gde je našla Janjuša,pobogu za porodicu - kad nije sposoban ni za sebe ... A i pun je zla u sebi ; jako negativan, težak čovek ( ko crna zemlja) !!

ccccc

12.06.2024 20:46

sto je vise ne vode, za dve nedelje ce biti prekasno, Janjus je stvarno ljudska mizerija bez premca

dragan

12.06.2024 21:25

a jel' to o"brajan rekao?

yoyo

12.06.2024 21:46

Kratko i jasno ponasa se grozno, krajnje neljudski, kukavicki i jajarski pa frajeru nije ona kriva sto ti imas prebacaje u raspolozenju i ponasanju na svakih tri sata, pre podne mrzis sebe posle podne ceo svet cas je volis cas ne mozes da je gledas, kakav ljigavac majko mila, bednik