TRUDNA ANELI POKAZALA STOMAK! Skinula se pred kamerama, evo kako IZGLEDA nakon vesti da čeka bebu (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta iskoristila sve čari sunčanog dana!

TRUDNA ANELI POKAZALA STOMAK! Skinula se pred kamerama, evo kako IZGLEDA nakon vesti da čeka bebu (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nedavno je u rijaliti šou-programu "Elita" saopšteno da je aktuelna učesnica Aneli Ahmić u drugom stranju, a vest o njenoj tudnoći šokirala je gledaoce kraj malih ekrana. Međutim, to je nije sprečilo da danas iskoristi sunčani dan i skine u izazovni kupaći kostim kako bi se rashladnila u bazenu na imanju u Šimanovicma.

Ona je, naime, tom prilikom prvi put pokazala svoj trudnički stomak nakon vesti o prinovi.

Podsećanja radi, nakon što se uživo u programu rijalitija "Elita" saznalo da je učesnica Aneli Ahmić trudna, javnost je ostala zabezeknuta, kao i njen partner, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš. Međutim, nakon saznanja o drugom stanju, porodica bosanskohercegovačke starlete pala je u očaj, a kako prenose domaći mediji, njena majka je spremna da se odrekne ćerke zbog javne sramote koju im je priredila.

Naime, Jasmina, Anelina majka, burno je reagovala na vest o trudnoći svoje ćerke. Kako je navela u jednoj prepisci koja je ugledala svetlost dana, ljuta je i razočarana zbog najnovijih dešavanja na imanju u Šimanovcima, te poručila da Aneli nema gde da se vrati nakon napuštanja "Elite".

Inače, u prepiskama koje su takođe osvanule u javnosti, Anelina sestra, Sita Ahmić, izrazila je koliko je očajna zbog trudnoće u "Eliti", a zatim i osudila njeno ponašanje pred kamerama. Ipak, ono što je najviše šokiralo jeste poruka u kojoj Sita navodi da nikome ne bi savetovala da se podvrgne abortusu, ali da je "ova situacija toliko očajna, da bi Aneli to morala da uradi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lea

08.06.2024 00:59

Aneli je neobicno lepa zena, malo ce je Janjus korigovati da ne bude tako brzopleta i lakomislena i bice oni ok.