NOVO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA! PORUČIO JANJUŠU I ANELI SAMO JEDNO! Kad bude saznala, čupaće kosu!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin neće imati problem s tim i da čestita Aneli, budući da su se već suočili oči u oči u emisiji na Pinku.

NOVO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA! PORUČIO JANJUŠU I ANELI SAMO JEDNO! Kad bude saznala, čupaće kosu!

Foto: Tv Pink

Bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić Asmin Durdžić kaže da je ona još jednom pokazala da joj je svejedno s kojim je muškarcem u vezi sve dok od njega ima neku korist. Naime, on tvrdi da Aneli Janjuša i dalje ne voli bez obzira na to što će sada s njim da ima i dete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Asmin se napolju držao za glavu kada je saznao da će Aneli i Janjuš da dobiju dete. Pričao je drugarima: "Ovo je dokaz da ona ne bira! S Markom će dobiti dete, a doskoro nisu mogli da gledaju jedno drugo! Nikad mi to neće biti jasno, a naravno da ću to da im nabijem na nos" - priča nam izvor i dalje dodaje: 

- Asmin neće imati problem s tim i da čestita Aneli, budući da su se već suočili oči u oči u emisiji na Pinku.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Podsećamo, učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, otkako su saznali da će postati roditelji, suočili su se s burom emocija od euforije do panike zbog toga kako će reagovati njihove porodice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Iako oni unutra nemaju nikakve informacije o tome na koji način su njihovi bližnji primili informaciju o Anelinoj trudnoći, ona kao da je predosetila da su njena majka i sestra spremne i da je se odreknu zbog javne bruke koju im je u rijalitiju priredila.

Ahmićeva, koja je u šestoj nedelji, odnosno drugom mesecu trudnoće, od prevelike brige, ali i hormona, koji joj u ovom trenutku divljaju, svako malo ima promene raspoloženja, pa je tako u jednom momentu dotrčala do Janjuša sva u suzama, tvrdeći da plače od sreće, da bi se već u sledećem najstrašnije zabrinula šta da radi ako porodica ne bude htela da čuje za nju zbog toga što s Janjušem čeka dete.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Snezana

06.06.2024 09:31

Janjus dobto zna kako se prave deca, namerno je obo uradio. Ona je jedna najobicnija promiskuitetna glupaca. Sve je ovo Janjus isplanirao. Dete je uvek dobro doslo kod svakog.

Mirkov

06.06.2024 11:15

@Snezana - uopste ne deluje da je isplanirao nego se vidi da mu nije svejedno ne zna ni on sta je hteo, kod Ene vise nema prostora, zaljubio se u Aneli ali nema nista a tu je i njeno dete koje ce ziveti sa njima pa i ovo zajednicko, oni nemaju krov nad glavom ovaj racuna da bude u kiriji za 800 evra kao da je rok feler ne moze taj u skroman stan od 300 evra i tesko njoj sa njim, priglupa je i naivna, nema petlju da presece zato tako i prolazi. Bar da joj majka moze reci da se dozove pameti ovako zarobljena tamo samo je navukla sebi i majci jos jedno dete na vrat.

Aca

06.06.2024 11:02

Ne razumem ovog Asmina: ako si ostavio zenu i dete, otisao kod druge, zasto imas potrebu da non stop pricas o njoj, jos gore, ne vidjas dete jer cas zato sto nijee tvoj cas zato sto ti njena sestra ne da, cas si sa njenom sestrom imao klip pa onda kazes lagao sam, cas ja imam moju ljubav Staniju a onda svaki dan komentarises Aneli i Janjusa umesto da uzivas u svojoj ljubavi i ostavis bivsu da radi sta hoce ti bi i da prdnes i da stisnes e pa ne moze, odluci se, ili te zanima Stanija ili jos uvek Aneli. Da imas mozga javio bi se detetu, tu mozes da ucis od Janjusa kako se prica o svom detetu, kakav god da je za tebe je u tome gospodin. Ucuti vise jadni covece i ne blamiraj se, drzi se Stanije i zavezi.

Mirkov

06.06.2024 11:23

nije hteo da joj pruzi ruku a sada kao.on ce da cestita, bilmez ko neka zenturaca je samo laprda