ALEKSANDRA I CAR SE VRAĆAJU U RIJALITI?! Filip ponovo spreman da napravi ŠOU, Zadruga je njegov teren!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je novom objavom sve bacio u rebus.

ALEKSANDRA I CAR SE VRAĆAJU U RIJALITI?! Filip ponovo spreman da napravi ŠOU, Zadruga je njegov teren!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić uživa u majčinstvu i novom poglavlju života sa svojom ćerkom Leone, a u Beogradu ih je pre nekoliko dana posetio i Filip Car, sa kojim uskoro treba da započnu zajednički život u Crikvenici, njegovom rodnom gradu. 

Pobednica šeste sezone najgledanijeg rijaliti šou programa u regionu "Zadruge", danas se oglasila na svom Instagram profilu, deleći intimne trenutke provedene sa svojom naslednicom. Na fotografijama se može videti Aleksandra kako nežno češlja kosu svojoj ćerki, prizor koji je raznežio njene pratioce na društvenim mrežama.

Ona je juče objavila njihovu zajedničku fotografiju, uz emotivan opis, a svima je bilo jasno da je Aleksandri Leona donela neophodan mir, kom teži svaka žena.

Iako su sada ponovo fizički razdvojeni, Filip Car je podelio fotografiju sa Aleksandrom, koja je nastala u Zadruzi, gde su se i upoznali, pa započeli romansu. Čini se da, pored Nikolićeve, Caru nedostaje i rijaliti, s obzirom da je tamo baš na svom terenu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Iako su imali izazove u vezi, Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da pruže svojoj ljubavi još jednu šansu i započnu zajednički život u Hrvatskoj. Ova odluka je izazvala dosta pažnje javnosti, ali par je odlučan u nameri da izgradi srećan život zajedno.

Aleksandra je nedavno otkrila da će u početku, dok beba ne stasa, one dve biti u njenom stanu u Beogradu, a potom planiraju da se presele u Crikvenicu kod Filipa. Ovo selidba je izazvala interesovanje javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nove detalje o njihovom životu u novom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

22.05.2024 12:13

A beba ne postoji.