JANJUŠ ISPONIŽAVAO KOMPLETNU PORODICU AHMIĆ, ANELINOJ MAJCI SE SLOŠILO: Izvređala ćerku, pa priznala da joj ovo neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina majka otkriva da joj je ćerka "jadnica" zbog onoga što dozvoljava sebi u odnosu sa Janjušem.

JANJUŠ ISPONIŽAVAO KOMPLETNU PORODICU AHMIĆ, ANELINOJ MAJCI SE SLOŠILO: Izvređala ćerku, pa priznala da joj ovo neće oprostiti!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon skandalozne svađe Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, prilikom koje je moralo da se umeša i obezbeđenje, za medije se oglasila njena majka, šokirana scenama koje joj je ćerka priredila, zajedno sa svojim izabranikom.

Aneli i Janjuš su se nedavno pomirili, a svađe su postale sve učestalije i brutalnije.

- Videla sam sve! On bi bio u stanju pobacati sve nas, pa i Noru! On je monstrum neviđenih razmera, jedan talog od čoveka! Kakvo mišljenje imam o njemu?! Nula od čoveka! Čovek, pored svega, zlostavlja moju sliku danas, ubio je moju sliku u jezeru! Meni su moje slike deo mene i više od toga... Imam ih po svetu svuda, a ovaj primitivac mi potapa sliku - šokirana je bila Jasna.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Za Aneli mogu reći da je obična guska i jadnica. Ukoliko se pomiri s njim, videće kad dođe kući - poručila je Anelina majka za Pink.rs.

Podsetimo, rano jutros došlo je do neviđenog haosa između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a obezbeđenje "Elite" moralo je da reaguje, kako ne bi došlo do fizičkog kontakta. Janjuš je ponovo doveo u pitanje poverenje u nju, više puta ju je nazvao folirantkinjom, a onda je došlo to teških i žestokih uvreda. Aneli je pljunula Janjuša i opsovala mu porodicu, nakon čega je on ušao u crveno.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Jasna Ahmić

 

Ovim povodom se na društvenoj mreži Instagram oglasila Sita Ahmić, Anelina rođena sestra, koja je pobesnela. Kako kaže, više ne želi da čuje za Janjuša.

- Jadan on... Ne daj Bože da mi neko ikada pošalje nešto u kontekstu za njega, da on nju voli is lično... - napisala je Sita, pa dodala:

- Šta je sebi dozvolila i na koje grane se spustila, još mi do glave ne dolazi, sa kakvom ličnosti je ona, ispranog mozga i slepa - zaključila je Anelina starija sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading