PODRHTAVA TLO NA MARAKANI! SAZNAJEMO: Crvena zvezda ZOVE LUKU JOVIĆA! Sudbinu TRANSFER-BOMBE kroji EURO, ali i NEMCI!

Autor:

Sport

07.06.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi da li će na kraju presuditi emocionalni aspekt ili finansije.

PODRHTAVA TLO NA MARAKANI! SAZNAJEMO: Crvena zvezda ZOVE LUKU JOVIĆA! Sudbinu TRANSFER-BOMBE kroji EURO, ali i NEMCI!

Foto: Starsport

Luka Jović sa dresom Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda namerava da se ozbiljno pojača u nastupajućem prelaznom roku, a jedna od najvećih bombi ovog leta, ali i u istoriji srpskog klupskog fudbala, mogla bi neočekivano da odjekne na Marakani.

Kako nezvanično saznajemo, crveno-beli imaju (pre)ambiciozan plan da u svoje redove vrate svoje dete - Luku Jovića, aktuelnog fudbalera Milana (ističe mu ugovor) i bivšu zvezdu Real Madrida. Zvuči nerealno, ali, kako se šuška iz izvora bliskih reprezentativcu Srbije, on ima otvorenu ponudu da se vrati u matični klub i rehabilituje karijeru koja je u silaznoj putanji. Doduše, Jović je na San Siru pokazao naznake one prave gol-mašine iz Ajntrahta, koja ga je preporučila za istorijski transfer u Real, ali je to ipak ispod nivoa sjajnog sprskog napadača.

Navodno, Luku čeka višegodišnji ugovor za koji bi Zvezda izdvojila rekordan novac, a koji dosad niko nije dobio, s klauzulom u njemu da u slučaju primaljive ponude može da naspusti klub već posle jedne sezone. Ipak, za ostvarenje ove transfer-bombe potrebno je da se poklopi nekoliko stvari. Prva je da Jović ne eksplodira na predstojećem Evropskom prvenstvu, na koje putuje kao treći napadač naše reprezentacije. Budući da selektor Stojković uglavom igra sa jednim špicem, te da prednost imaju Mitrović i Vlahović, Zvezdine šanse se povećavaju u tom slučaju. Međutim, Luka Jović je ostavio dubok trag u Nemačkoj i pedantni Nemci ga nisu zaboravili, pa ukoliko ga Milan ne zadrži (zavisi od novog trenera nakon smene Piolija), Srbin već sada ima mogućnost da se vrati u Bundesligu. Ostaje da se vidi da li će na kraju presuditi emocionalni aspekt ili finansije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nora

07.06.2024 14:44

Samo lova, nista emocije. U stvari, kako Sofija kaze, tako ce biti.