BOMBA IZ ŠPANIJE! Gotovo je: KALINIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU U ZVEZDI! Evo na koliko godina POTPISUJE!

Autor:

Sport

07.06.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola odbio Obradovića i Bajern.

BOMBA IZ ŠPANIJE! Gotovo je: KALINIĆ ZAVRŠAVA KARIJERU U ZVEZDI! Evo na koliko godina POTPISUJE!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Kako prenosi španski portal "Encestando", Nikola Kalinić, bivši reprezentativac Srbije, dolazi u Crvenu zvezdu iz Barselone. Kalinić, koji sada ima 32 godine, ima preliminarni dogovor na tri sezone sa Crvenom zvezdom. Ovaj dolazak bi mogao značiti da će Kalinić karijeru završiti u Zvezdi, budući da će na kraju ugovora biti u poznim košarkaškim godinama.

Nikola Kalinić bio je velika želja crveno-belih već duže vreme, a predsednik kluba, Nebojša Čović, potvrdio je na jučerašnjoj konferenciji za medije da se intenzivno radilo na njegovom dovođenju još od završetka ABA lige. Očigledno je da je povratak Kalinića u Crvenu zvezdu bio prioritet za klub. Biće to njegov treći mandat na Malom Kalemegdanu.

Saša Obradović iz Monaka je takođe imao ponudu za Nikolu Kalinića, takođe i minhenski Bajern, ali je iskusni košarkaš izabrao da se vrati u Srbiju. To jasno ukazuje na njegovu predanost Crvenoj zvezdi i želju da ponovo zaigra za klub u koji je već dva puta bio uključen - prvo u sezoni 2014/15, a potom i u sezoni 2021/22.

Odluka Nikole Kalinića da se vrati u Crvenu zvezdu predstavlja značajan zaokret u njegovoj karijeri. Nakon iskustva u inostranstvu, on se sada vraća u Srbiju kako bi pružio svoj doprinos jednom od najvećih košarkaških klubova u zemlji.

Povratak Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu predstavlja veliku vest za navijače kluba i ljubitelje košarke u Srbiji. Njegovo iskustvo i talenat sigurno će doprineti daljem uspehu tima, a očekuje se da će njegov povratak dodatno ojačati već impresivan sastav Crvene zvezde. S nestrpljenjem se očekuje zvanična potvrda ovog transfera i početak nove etape u karijeri Nikole Kalinića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading