PORODICA AHMIĆ PRIREDILA JANJUŠU HLADAN TUŠ: Primoravao Aneli na intimne odnose, pa je zaprosio, Sita momentalno reagovala!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ni ne sluti šta je čeka nakon Elite zbog Janjuša.

PORODICA AHMIĆ PRIREDILA JANJUŠU HLADAN TUŠ: Primoravao Aneli na intimne odnose, pa je zaprosio, Sita momentalno reagovala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon burnog raskida i gnusnih uvreda, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se pomirili, a on ju je nedavno čak i verio, povodom čega se momentalno oglasila Anelina sestra, Sita Ahmić, koja ne veruje pomenutu veridbu i smatra da se njihova ljubav neće krunisati brakom:

- Veridbe nisu po meni ono što su bile nekada. Danas se svako živi veri, tako da ja u to ne verujem. Ja neću donositi sud pre vremena, to je njen izbor. Ja ću njoj uvek biti podrška i sada i u budućnosti, kao i za sve u životu. Pustićemo vreme da vidimo šta će biti - rekla je Sita.

Da li ćeš dati Janjušu drugu šansu kada izađe i priliku da možda promeniš mišljenje, ukoliko ostane sa Aneli?

Republika

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Aneli Ahmić i Sita Ahmić

 

- Ako vidim da ova naredna dva meseca bude drugačije nego ova katastrofa, naravno da hoću. Nisu ni prvi ni poslednji koji su se pomirili, svađamo se mi svi, ali nismo na televiziji, pa nas drugi ne čuju. Ja njima neću nikada otežavati život, ja mogu uvek posavetovati svoju sestru. Nikada ne bih odbila upoznavanje sa Janjušem i njoj pravila problem - istakla je Sita.

Da li mu opraštaš reči koje je izrekao za tebe?

- Da, verujem da je to rekao u besu. On zna jako dobro da ja ne igram rijaliti, čak imam puno problema. Znamo i da je u početku pričao sve najlepše o meni, rekao je to jer je bio povređen na neki način - otkrila je Sita.

Da li misliš da ljubav između njih postoji?

- Za Aneli znam i vidim da je jako zaljubljena, a za njega vidim da ima emocije, sada koliko je to jako, ne mogu to da kažem jer ga ne poznajem. Vidim da ljubav postoji. Ranije sam bila sigurna u njegovu ljubav, jer ranije nije radio ove stvari: vređao je, okretao ljude protiv nje. Neke stvari se moraju kontrolisati, neke stvari su me jako povredile, ona nije jaka i ne zna se braniti. Ako ne budu ovakve situacije kao što su bile, naravno da ću to podržavati. Nas takve stvri i reči jako potresaju - završila je Sita za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading