ZBOG OVE ŽENE ĆE SE RASTATI MIONA I ŠA: Isplivala fotka iz prošlosti, neće smeti da PREKRŠI OBEĆANJE dato NJOJ!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ima veliki životni autoritet!

ZBOG OVE ŽENE ĆE SE RASTATI MIONA I ŠA: Isplivala fotka iz prošlosti, neće smeti da PREKRŠI OBEĆANJE dato NJOJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pre nekoliko meseci u javnosti je osvanulo pismo bake Mione Jovanović u kome je iznela svoj stav protiv njene veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, a sada je isplivala i stara fotografija žene zbog koje bi mogla da se raspadne njihova veza.

Poznato je da je Mionina porodica za njeno pomirenje sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, dok njen novi izbor nikada neće prihvatiti. 

- Miona srećan rođendan. Brod otplovi i odnese roleks, a tebi osta ovaj na slici i flaša belog vina. Miona znaš šta si obećala kada si ulazila, nemoj da prekršiš obećanje, ali i ovo je previše. Tog nasilnika boli du*e za tvoje roditelje i brata, a ti ga ljubiš, bljak. Nemoj da sklanjaš stvari koje imaš, nemoj se više ponižavati. Mogla bi ti pisati mnogo više, ali ti mi ne zameri na ovim rečima, mogu ja i gore. Zdrava bila, voli te Baba Nacka, Pavle i Maša. Ne dozvoli da te neko odvoji od porodice, život bih dala za tebe - napisala je baka Mioni u okviru rođendanske čestitke. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović veoma poštuje mišljenje i stavove svoje bake

Koliki je autoritet ova žena učesnici "Elite" najbolje se može videti na fotografiji iz Mionine mladosti, na kojoj je ona u njenom zagrljaju, a koja se pojavila na društvenim mrežama.

Podsećamo, Miona i Ša su i dalje kao rogovi u vreći, dok napolju mnogi navijaju da se ona vrati svom bivšem, sa kojim čak ima i zajedničke fanove. 

Oni su im nedavno poslali poklone zbog kojih je reper zapenio i počeo da prebacuje Jovanovićevoj, kao da je ona kriva što je ljudi vide pored Stanislava, a ne pored njega.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

07.06.2024 12:16

Baba isti Stanislav.