NEKE STVARI NE MOGU DA KONTROLIŠEM: HANGA progovorio o sudbini u Zvezdi: Bilo je uspona i padova, UPRAVA ODLUČUJE!

Autor:

Sport

07.06.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaš otvorio dušu za Republiku.

NEKE STVARI NE MOGU DA KONTROLIŠEM: HANGA progovorio o sudbini u Zvezdi: Bilo je uspona i padova, UPRAVA ODLUČUJE!

Foto: Starsport

Iskusni košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga ne krije želju i ambiciju da ostane u klubu i naredne sezone.

On je u intervjuu za Republiku sumirao utiske i nedavno završene sezone u kojoj su crveno-beli osvojili sva tri trofeja u domaćim i regionalnim okvirima. Ipak, bili su lišeni pomoći mađarskog internacionalca u Superligi Srbije, pošto je on zaradio povredu.

- Odličan je osećaj osvojiti trofej. U ovoj sezoni bilo je mnogo uspona i padova, ali se na kraju računaju samo trofeji. Ovo će se pamtiti. Istina, moglo je da bude još bolje da smo ostavili jači utisak u Evroligi. Kada se sve sabere i oduzme, bila je ovo jedna uspešna sezona - rekao je Hanga.

Zvezda u narednoj sezoni ima još veće ambicije. Osim triplete, plan je da se napravi iskorak i u Evroligi, što je potvrdio Nebojša Čović. Navijače sada zanima da li će i Hanga biti deo tog velikog projekta.

- To nije pitanje za mene, već za menadžment kluba. Oni će odlučiti šta dalje. Što se mene tiče, mnogo puta sam govorio o svojim željama, još pre dva meseca, a to je da ostanem ovde. Ali, neke stvari prosto ne mogu da kontrolišem - zaključio je Adam Hanga.

Crveno-beli planiraju da dovedu pet pojačanja. Jedno je već stiglo, a u pitanju je centar Mege Uroš Plavšić. Danas se pojavila vest i da će sprski reprezentativac Nikola Kalinić po treći put obući crveno-beli dres i potpisati ugovor na tri godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading