JANJUŠ NEZASIT! Ne može da se SKINE SA ANELI! Evo šta joj je pričao tokom vrele akcije u sobi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli moja, ova završnica u rijalitiju će da nam bude najbolja! Mnogo mi je drago što smo zajedno, što se stvari polako rešavaju, pa kako-tako.

JANJUŠ NEZASIT! Ne može da se SKINE SA ANELI! Evo šta joj je pričao tokom vrele akcije u sobi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić opet su zakopali ratnu sekiru, a kako sada treba da dobiju dete, čini se da su im intimni odnosi bolji nego ikada! Naime, oni su se opet osamili u spavaćoj sobi, pa je Janjuš Aneli nekoliko puta terao na vrelu akciju, govoreći joj da će da joj napravi još jednu bebu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Aneli moja, ova završnica u rijalitiju će da nam bude najbolja! Mnogo mi je drago što smo zajedno, što se stvari polako rešavaju, pa kako-tako. Ne mogu samo da shvatim da je neko u stanju da se toliko promeni i postane emotivan kad čuje ovakve vesti, da će da dobije dete. Ja sad idem iz krajnosti u krajnost, od besa do velike ljubavi. Ajde da ti napravim još jednu bebu - pričao je Janjuš, a Aneli se samo smejala i stišavala ga s obzirom na to da je oko njih bilo još ljudi koji su čuli razgovor. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Inače, sestra Aneli Ahmić Sita Ahmić jedno vreme nije bila u stanju ni da progovori o situaciji koja je zadesila celu porodicu kada su saznali da učesinica "Elite" čeka dete sa Markom Janjuševićem. 

Isprva je pokušavala da nađe razloga da podrži Aneli, ali kako se i nakon informacije o njenoj trudnoći, sa Janjušem nastavilo sve po starom, ona je načisto pobesnela.

Naime, iako je u dosadašnjim izjavama za medije bila nesvakidašnje suzdržana, Sita se naprasno oglasila na društvenoj mreži, te optužila bivšeg košarkaša za psihičko zlostavljanje trudnice.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading