ZOKI DOŽIVEO TRI KLINIČKE SMRTI I UGLEDAO POKOJNU SESTRU: Otkrio stravične DETALJE o porodičnom životu!

Autor:

Zabava

07.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoki Šumadinac doživeo je tri kliničke smrti, tokom koje je video čak svoju pokojnu sestru.

ZOKI DOŽIVEO TRI KLINIČKE SMRTI I UGLEDAO POKOJNU SESTRU: Otkrio stravične DETALJE o porodičnom životu!

Foto: Republika.rs

Vest o iznenadnoj smrti Zokija Šumadinca, poznatog pevača i bivšeg učesnika rijaliti programa, šokirala je javnost. U 49. godini života, Zoki je preminuo u snu, ostavivši iza sebe porodicu, prijatelje i brojne obožavaoce. Rođen u Austriji, ali sa životnom bazom u Gornjem Milanovcu, Zoki je ostavio trag ne samo kroz muziku, već i kroz svoje interesovanje za astrologiju.

On je svojevremeo pričao da je doživeo tri kliničke smrti, a da je tokom jedne čak i video pokojnu sestru, za koju je bio mnogo vezan, a koja je preminula vrlo mlada. 

Foto: RTV Pink

Zoki Šumadinac

 

- Imao sam problemom sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan - pričao je on.

- Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i dok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majjicu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe - ispričao je Zoran.

Foto: Youtube.com/sezam produkcija

Zoki Šumadinac

 

Zoki Šumadinac postao je poznat široj javnosti zahvaljujući svojoj pesmi "Autotjun", koja je munjevitom brzinom osvojila brojne slušaoce i postala viralni hit. Njegova muzika i scenski nastupi obeležili su njegovu karijeru, ostavljajući neizbrisiv pečat na domaćoj muzičkoj sceni.

Pored muzičke karijere i učešća u rijaliti programima, Zoki Šumadinac je bio posvećen porodičnom životu. Iza sebe je ostavio jedan brak i sina, a i pored privatnih turbulencija, održavao je korektne odnose sa bivšom suprugom. Njegova smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih koji su ga poznavali i voleli.

Foto: Privatna arhiva

Zoki Šumadinac

 

Zoki Šumadinac će zauvek ostati upamćen po svojoj muzici, harizmi i neustrašivoj borbi sa zdravstvenim izazovima. Njegova energija i talenat ostavili su dubok trag u domaćoj zabavnoj industriji, a njegovi najbliži i obožavaoci čuvaće uspomenu na njega kao vedru i pozitivnu osobu.

Kroz svoj život i karijeru, Zoki Šumadinac je osvojio srca mnogih svojom iskrenošću i autentičnošću, ostavljajući neizbrisiv pečat na domaćoj sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading