ŠOK-OBRT U SLUČAJU "RIBNIKAR"! Novo lice postaje ključno za sudbinu roditelja Koste Kecmanovića

Autor:

Hronika

06.06.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj koji može čitav slučaj da okrene naglavačke!

ŠOK-OBRT U SLUČAJU "RIBNIKAR"! Novo lice postaje ključno za sudbinu roditelja Koste Kecmanovića

Foto: ST/Nemanja Pančić< Facebook

Kako Republika ekskluzivno saznaje, premešten je tužilac, koji je do danas vodio slučaj vezan za masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", koji je počinio maloletni Kosta Kecmanović.

Ivan Jevtić, tužilac koji je do danas vodio slučaj "Ribnikar" premešten je u odeljenje za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.


Zasad se ne zna da li će on nastaviti postupanje u predmetu "Ribnikar" s nove funkcije ili će slučaj biti dodeljen nekom drugom - kaže izvor Srpskog telegrafa iz Palate pravde.

Kako saznajemo u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, najveće šanse da preuzme slučaj "Ribnikar" ima iskusni i dokazani tužilac Nikola Uskoković.

Za sada se Više javno tužilaštvo u Beogradu nije oglašavalo ovim povodom, te se očekuje da će se narednih dana znati koji tužilac će nastaviti istragu.

Podsetimo, u krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke Miljane Kecmanović vode se parnični i krivični postupak, koje su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Sale

06.06.2024 14:37

Moze doci i bit ko god oce, Kosta odgovarat nikad nece, Vladimir ce dobiti max. 12.god,a Miljana nista, to je zakon Srbije, amen!

Odgovori 22 30
Akex

06.06.2024 15:22

@Sale - Mozda nece odgovarati, ali na kraju krajeva njemu ce biti apsolutno svejedno dal ce to biti novi Nirnberski proces ili nece ni imati sudjenje. Zivot u zatvorenom mu ne gine, i to sad moze da se zove ili lecenje ili neka radionica, moze i ekskurzija ali jasno je da svetlost dana nece ugledati. Do sad niko nijednom nije spomenuo neka njegova prava ili slobodu. Zatvoren sa 13god, bez mogucnosti da ga bilo ko izvede, cak i poseti (iako po nekom zakonu to ne bi smelo) da je nekome stalo do najmladjeg masovnog ubice vec bi nam uveli sankcije sto drazava tako postupa. Sem komenta uglavnom na ovom sajtu ama bas niko ne spominje mogucnost da on u bilo kom trenutku izadje, ni sad a nece ni za 40god.

Odgovori 30 5
Salr

07.06.2024 16:14

@Akex - @alex, ma jasno, sve se slazem, samo ja govorim za suđenje, po meni je to lakrdija i sramota za žrtve!

Odgovori 10 9
Rodila majka junaka

09.06.2024 19:43

@Akex - Neće monstrum dočekati dvadesetu godinu. Tamo druga pravila važe i tamo je pravda malo pravednija.