ANELI DETETU DAJE IME PO ASMINU DURDŽIĆU?! Ahmićka šokirala cimere, Janjuš ĆE BESNETI KAD ZA OVO SAZNA!

Autor:

Zadruga

07.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U suštini, svakako smo bebu napravili u rijalitiju, može to uvek da nas veže za ovu priču, rekla je Aneli.

ANELI DETETU DAJE IME PO ASMINU DURDŽIĆU?! Ahmićka šokirala cimere, Janjuš ĆE BESNETI KAD ZA OVO SAZNA!

Foto: Tv Pink

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pomirili su se nakon svađe koju su nedavno imali, a sada se ona našalila pričom u vezi sa detetom, a to je šokiralo njene cimere. Naime, Aneli je rekla da detetu hoće da da ime po bivšem dečku Asminu Durdžiću, tako da se zove Jasmin jer bi spojila njegovo ime s imenom bivšeg košarkaša. 

- Razmišljala sam o imenu za dete i mislim da bi odlična fora bila da se zove Jasmin ako bude dete muško! Spojiću imena bivšeg i sadašnjeg dečka, pa ćemo da vidimo šta i kako. U suštini, svakako smo bebu napravili u rijalitiju, može to uvek da nas veže za ovu priču - rekla je Aneli, koja se, naravno, samo šalila, ali su je drugi cimeri odmah upozorili na to da ne bi trebalo tako da se šali s obzirom na to da se Janjušu takva šala nikako ne bi svidela.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, sinoć, u toku emisije "Gledanje snimaka", prikazan je Marko Janjušević Janjuš kako razgovara sa Jovanom Tomić Matorom i govori joj da ga je sramota što Aneli Ahmić radi test za trudnoću na televiziji i razmišlja kako nije našao bolju devojku. U međuvremenu, Aneli je priznala da je pila tablete protiv trudnoće, a sve zbog toga što nije smatrala da je sada vreme da opet čuva bebu. 

Foto: TV Pink printskrin

Aneli Ahmić

 

Nije me sramota, nek bude da sam i to u rijalitiju doživeo. Rekao sam da nisam u tom momentu delovao srećno jer mi je bilo krivo što smo se ceo dan svađali. Ja sam posle shvatio da je to, to i tako je bilo. Mi smo to želeli i to je to - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading