PRAVI SE MOĆNA, SRPSKA ZVEZDA! Posle Radonjića, na meti još jedan MILJENIK DELIJA! Evo kakvi su izgledi za Grujića, Ristića...

Autor:

Sport

07.06.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje ozbiljan transfer period uoči bitki za Ligu šampiona.

PRAVI SE MOĆNA, SRPSKA ZVEZDA! Posle Radonjića, na meti još jedan MILJENIK DELIJA! Evo kakvi su izgledi za Grujića, Ristića...

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Fudbalski klub Crvena zvezda osvojio je nedavno sedmu uzastopnu titulu šampiona države.

U narednom periodu očekuje se formiranje respektabilnog tima koji će ponovo igrati u Ligi šampiona (startuje u kvalifikacijama od plej-ofa), što je potvrdio i generalni direktor Zvezdan Terzić rečima da je klub spreman da izdvoji čak osam miliona evra za dovođenje igrača.

E sad, ozbiljne ambicije srpskog kluba ne mogu da prođu bez dovođenja srpskih fudbalera. Prethodnih dana sve su glasniji navodi da će crveno-beli u svoje redove vratiti Nemanju Radonjića, miljenika "delija", koje je završio svoju epizodu u Torinu, odnosno Majorki. Kako se navodi, dve strane su utanačile detalje ugovora i samo je pitanje vremena kada će brzonogi Nišlija staviti paraf. Ali to nije sve kada je reč o našim fudbalerima koji pretenduju da zaduže dres voljenog kluba.

Foto: Starsport

Lazović

Ništa manje bombastično ne bi bilo i dovođenje Darka Lazovića, s kojim je Crvena zvezda uspostavila kontakt. Više od toga nije poznato, ali je činjenica da rođenom Čačaninu na kraju meseca ističe ugovor u Veroni. U gradu Romea i Julije priča se da su voljni da nastave saradnju sa 33-ogodišnjim Lazovićem, ali samo u slučaju da pristane na smanjenje plate. On u Italiji zarađuje nešto manje od milion evra po sezoni, pa bi i Zvezda realno mogla da se isprsi za sličnu sumu barem na godinu dana, što znači da finansije nisu prepreka. Darko je ostao u srcima navijača Zvezde u svom šestogodišnjem mandatu u klubu (od 2009. do 2015), kada je velikan iz Ljutice Bogdana proživljavao najteže trenutke u istoriji, a Lazović odbijao da napusti brod koji tone.

Foto: Starsport

Ristić

Dvojac krilnih fudbalera nije jedini sa srpskim pasošem koji bi ove sezone mogao u crveno-belo jato. Mihailo Ristić zapravo već godinama figurira kao potencijalna transfer-bomba, Zvezda ima novac za njegovo dovođenje, ali je pitanje kakve su ambicije rođenog Bjeljinca. Čini se, bliži je odluci da ostane u inostranstvu i ovog puta. Ujedno, ima i jak ugovor sa Seltom do juna 2026. godine.

Foto: Starsport

Grujić

Ono što bi bez dileme najviše obradovalo "delije" jeste povratak Marka Grujića (28). I on je ugovorom vezan sa Portom do 2026. godine, ali se čini da bi investicija u njega bila prava stvar. Tu je naravno i opcija da popularni Gruja stigne na pozajmicu, što bi takođe bio ogroman posao. On se prošle godine nije naigrao u Portugalu zabeleživši svega 10 nastupa u ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading