AMIDŽIĆEVA ŽENA IMA POSEBAN OBIČAJ UOČI VASKRSA: Voditeljka Pinka na čudan način obeležava PRAZNIK, svi u šoku (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena mama otkrila svoj neobičan običaj!

AMIDŽIĆEVA ŽENA IMA POSEBAN OBIČAJ UOČI VASKRSA: Voditeljka Pinka na čudan način obeležava PRAZNIK, svi u šoku (FOTO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Voditeljka Pink televizije Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, redovno koristi društvene mreže kako bi sa svojim pratiocima podelila deliće svoje svakodnevice. Nedavno je odlučila da pokaže kako provodi praznike i uoči najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa. Njena objava na Instagramu izazvala je znatiželju mnogih pratilaca, i to kada je novopečena mama otkrila svoj neobičan običaj.

Naime, na jednoj od fotografija koje je objavila, Mina je pozirala iz automobila i opisala svoje iskustvo tokom praznika, te priznala u čemu najviše uživa ovih dana, posebno dan pred Vaskrs, na Veliku subotu.

Vožnja po praznom gradu za praznike je moj separe... - napisala je Amidžićeva supruga u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović otkrila običaj za Vaskrs

Podsećanja radi, Mina Naumović je nedavno otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema sinu Perunu, ističući da je trudnoća potpuno promenila njen život iz korena, te se prisetila reči svoje majke.

- Dok sam bila trudna, mama mi je pričala o tome kako je sve što sam ikada osećala bledo u odnosu na ljubav koju ću tek osetiti. I sada znam o čemu je pričala. Moj Peruška plod je najveće ljubavi koju sam u životu osetila prema muškarcu i on već sada ima tatin šeretski osmeh (doduše krezav). Srećna sam i nekontrolisana - istakla je voditeljka emisije "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading