ŠOK: JANIK SINER NE IGRA U RIMU! Novaku otvoren put do titule!

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda kuka jača od želje.

ŠOK: JANIK SINER NE IGRA U RIMU! Novaku otvoren put do titule!

Foto: Eurosport/printscreen

Italijanski teniser Janik Siner saopštio je da neće moći da učestvuje na Mastersu u Rimu zbog problema sa kukovima. Siner je prethodno predao meč četvrtfinala Mastersa u Madridu bez borbe Feliksu Ože-Alijasimu, a nažalost nije uspeo da se oporavi dovoljno brzo kako bi nastupio na ovom prestižnom turniru.

U svojoj objavi Siner je izrazio veliku tugu zbog ove situacije, ističući da je Masters u Rimu jedan od njegovih omiljenih turnira. Ipak, i pored povrede, Siner je najavio da će se pojaviti u prestonici Italije na nekoliko dana kako bi podržao ovaj događaj i svoje kolege tenisere. Takođe, izrazio je zahvalnost na porukama podrške koje je dobio od navijača.

Odluka Janika Sinera znači da će Novak Đoković imati otvoren put ka tituli, budući da neće imati priliku da odmeri snage sa Sinerom, kao ni sa Karlosom Alkarazom, koji je takođe povređen. Ovo stavlja Đokovića u povoljan položaj pred nadolazeći turnir, a takođe implicira da će ostati prvi teniser sveta sve do Rolan Garosa, na kom brani 2.000 ATP bodova.

Sinerov izostanak sa Mastersa u Rimu znači da će on izgubiti 100 bodova, ali će i dalje zadržati drugu poziciju na ATP listi. Iako je Janik Siner morao da odustane, njegova najava da će se posvetiti oporavku i raditi sa svojim timom i lekarima kako bi bio spreman za Rolan Garos, pokazuje njegovu predanost i odlučnost da se vrati na teren u što boljoj formi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading