OBEZBEĐENJE ULETELO U ELITU ZBOG MILJANE KULIČ: Krenula na Teodoru kao ZVERINA, produkcija odmah reagovala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u rijalitiju!

OBEZBEĐENJE ULETELO U ELITU ZBOG MILJANE KULIČ: Krenula na Teodoru kao ZVERINA, produkcija odmah reagovala! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" nastao je pravi karambol kada je Miljana Kulić nastavila okršaj sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukob proširio i na Teodoru Delić. Naime, Kulićeva je reagovala na provokacije i potezala se sa Bebicom, što je izazvalo dodatnu tenziju među učesnicima.

Kako se sukob dalje rasplamsavao, Miljana je odlučila da preduzme akciju i krenula je ka Delićevoj, ali je usledio neočekivan potez. Naime, kontroverzna Nišlijka je polila svoju ljutu suparnicu, ali Macanović je nastavio sa provokacijama i približavao se Kulićevoj, što je dodatno uzburkalo situaciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana polila Teodoru

- Rekli su ljudi iz Etno sela da dolaze šampanjci, Mara (Marija Kulić) samo se ređaju muškarci, kažu da imaju i snimke - rekao je Bebica.

- Moje subjektivno mišljenje je da je Teodorina mama fuk**ca - rekla je Miljana, a onda je poletela ka Teodori, te ju je polila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana polila Teodoru

Podsećanja radi, nakon posete mentorke Gordane Džehverović, došlo je do neviđenog haosa u popularnom rijalitiju "Elita". Naime, rano jutros Nenad Macanović Bebica polio je hranu Miljani Kulić, a ona je odlučila da mu se osveti. Prvo se zakašljala u njegovoj blizini, a onda polila njegovu hranu. Bebica je pobesneo, pa ju je gađao.

Inače, i rano jutros je došlo do neviđene drame u Šimanovcima. Naime, nakon žestokog sukoba sa Miljanom Kulić, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica pokušali su da pobegnu iz "Elite". Obišli su celo imanje, a na kraju su odlučili da pobegnu kroz prozor u dvorištu. Obezbeđenje ih je sve vreme jurilo po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

16.04.2024 17:00

Ovo je 'elita' i nulta agresivnost ! Kada je muljana ucesnik, sve pada u vodu !