ASMINOVOG OCA URNISALI U ELITI: Skandalozna izjava uterala učesnicima JEZU U KOSTI!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kačavenda dala sud o gorućoj temi!

ASMINOVOG OCA URNISALI U ELITI: Skandalozna izjava uterala učesnicima JEZU U KOSTI!

Foto: facebook.com/printscreen

U toku emisije 'Pitanja gledalaca', voditeljka Maša Mihailović je postavila pitanje Mileni Kačavendi koje je izazvalo veliku pažnju kod publike. Naime, Milena je odlučila da se javno iznese svoj stav o Aneli Ahmić i ratju koji indirektno vodi sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, ali i njegovim ocem Mustafon

Šta misliš o čoveku koji svoje unuče gledakao broj i koji kaže: Jedno manje ili više nije bitno? - glasilo je pitanje koje je stiglo za Milenu.

Meni je to do te mere suludo, ježim se na temu. Uvek u zlu tražim svetlu tačku, jedino doprinose tome da sud razmatra kome će deti pripasti. Smatram da će to njoj biti plus, to je morbidno, a posebno izjaviti za svoju krv. Onda se ta njihova ispod kosi sa svim, ne vidim to ne znam, da je bio pijan ni tad mu ne bih oprostila - rekla je Milena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

Inače, Asminov otac je nedavno na društvenim mrežama iznenadio sve pratioce kad je priznao da je Staniju Dobrojević molio da ostavi njegovog sina, ako ne može da se nosi s pritiskom oko aktuelnih dešavanja, ali onda otkrio da Asmin ne želi da odustane od borbe za tu ljubav.

- Možda se neko koga volim naljuti na mene kao što su moj sin Asmin i Stanija. Ja ih volim najviše na svetu, skoro pa podjednako. Ali Stanija, vlim te, vi ne moćete izdržati pritisak javnosti. Ako će ti biti lakše i ako te tvoj narod neće više podržaati molim te ostavi Asmina. Ako ga ostaviš, znaj da moja supruga i ja tebe cenimo i volimo. Znaj da si najbolja devojka sa kojom je Asmin bio. Svi te volimo i svi ćemo te voleti. Ponekad rastanak jeste težak, ali svaki rastanak nas vodi novim poznanstvima. Od srca ti želimo da se zdravstveno oporaviš i da opet budeš ona lepa sa osmehom Stanija - napisao je on, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

Ništa od mog saveta. Asmin ne pristaje na sporazumni rastanak. Ja sam im oboma rekao narod želi da niste zajedno, a oni meni kažu: "Šta ti želiš?". Rekao sam  da ostare zajedno - poručio je u nastavku Asinović otac putem društvene mreže Facebook. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Verona

01.02.2024 20:04

U srcu Bosna. U glavi fosna.

U prolazu

01.02.2024 20:23

Ja mislim da je Mustafa jako inteligentan,vrijedan i talentovan covjek za posao koji obavlja i da on drzi porodicu na okupu .Obojica sinovi mi na slikama izgledaju kao razmazena djeca oca koji vuce poslove za sve njih i koja nisu bez tate sposobna da prezive.Mustafa ih treba ukljuciti u poslove,dati im vise odgovornosti i biti stroziji prema njima da bi izrasli u prave muskarce.Dok jos moze da ih stavi na pravi put .Asmin je previse djetinjast sa njim treba ozniljan rad i Mustafe i psihologa da shvati da zivot nosi odgovornosti a ne samo zabavu