PUKLA BRUKA ANELI AHMIĆ! Asmin obelodanio NIKAD VIĐENE snimke iz njene kuće, ovo je krila kao zmija noge! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je odlučio da raskrinka Aneli, ali i kompletnu porodicu Ahmić.

PUKLA BRUKA ANELI AHMIĆ! Asmin obelodanio NIKAD VIĐENE snimke iz njene kuće, ovo je krila kao zmija noge! (VIDEO)

Foto: Instagram, Ata Images, Pink

Asmin Durdžić odlučio je da javno progovori o celoj aferi njegove bivše Aneli Ahmić, ali i njene sestre Site Ahmić, kojoj je sada javno zapretio da će je smestiti u zatvor. Naime, Asmin se oglasio na Instagram profilu, objavio fotografiju Site, a porukom joj je najavio da će predati dokaze uskoro policiji, kojima će se smestiti iza rešetaka. 

- Ako i dalje budeš dosadna, dajem ekskluzivne papire MUP u Duobrovniku zašto su te hapsili prošle godine u decembru, ti divna majko - napisao je Asmin, čime je pokrenuo lavinu komentara. 

Republika

Foto: ATa images, Pink

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Međutim, kako njihov medijski rat ne jenjava, Asmin je odlučio da se ne zaustavi tu, pa je obelodanio šok-snimak Aneline kuće u Dubrovniku, pre nego ju je, kako on tvrdi, renovirao i opremio.

Kako se i dan-danas spekuliše da li je Aneli sa Asminom bila samo i isključivo zbog novca, Durdžić je rešio da sve dokaže i otkrio koliko je ulagao u nju i koliko je pomagao kompletnoj porodici Ahmić.

Aneli tvrdi da to nije istina, a Asmin na sve načine pokušava da demantuje bivšu izabranicu i majku svog deteta, koju šalje na sud, ne bi li joj oduzeo starateljstvo:

- Kuća Dubrovnik, pre nego što sam im ja opremio. 2022. godina, Aneli bogatašica - napisao je Asmin uz ovaj snimak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALIBABA (@_alibaba007_)

 

Inače, Asmin Durdžić je nedavno u svojoj velikoj ispovesti za Blic ispričao je apsolutno sve o odnosu sa bivšom Aneli Ahmić, njenom porodicom, novom izabranicom Stanijom, kao i ćerkom Norom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading