MAJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA ELITU, MORA HITNO KOD LEKARA: Stiglo zvanično saopštenje!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković je otkrio zbog čega ona mora napustiti rijaliti.

MAJA MARINKOVIĆ NAPUŠTA ELITU, MORA HITNO KOD LEKARA: Stiglo zvanično saopštenje!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković poslednjih dana ratuje sa mnogo svojim cimera u rijalitiju "Elita", a među njima se našao i biviši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je ne štedi na brutalnim rečima. 

Međutim, izgleda da Maja po svemu sudeći izlazi iz rijalitija, što je obelodanio njen otac Taki Marinković putem zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram. Naime, poznato je da je njene društvene mreže vodi njen otac, koji je danas objavio snimak sa ćerkom iz kola, a jasno je da je u pitanju neki stariji snimak, ali je ipak najviše iznandio tekst u kojem je pisalo da Maja izlazi iz rijalitija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

 

Nakon što je Taki otkrio da njegova ćerka Maja Marinković mora da napusti rijaliti, mnogi su počeli da spekulišu o razlozima njenog iznenadnog odlaska. Međutim, Taki se danas ponovo oglasio i otkrio da je razlog Majinog napuštanja Elite odlazak kod doktora na kontrolu. Ovo otkriće sigurno će umiriti mnoge fanove koji su zabrinuto pratili dešavanja u rijalitiju.

Sve ovo dolazi nakon što je Anela nedavno zamolila svoju sestru da podnese tužbu protiv Maje Marinković zbog optužbi koje je Marinkovićeva iznela na račun Aneli. Ovaj sukob između sestara izazvao je dosta pažnje javnosti, a očigledno je da je situacija postala napeta i za Maju, te je odlučila da napusti rijaliti kako bi se posvetila svojim privatnim obavezama.

- Mora kod doktora na kontrolu, ništa strašno - napisao je on.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading