TAKI OTKRIO NAMERE MAJINOG DEČKA STANISLAVA! Evo što misli da veza neće da im uspe!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković je bio iskren kao i do sada...

TAKI OTKRIO NAMERE MAJINOG DEČKA STANISLAVA! Evo što misli da veza neće da im uspe!

Foto: TV Pink/printscreen

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković kaže da je Stanislav u Maji pre svega video prijatelja, pa onda devojku, te i da zbog toga veruje da će veza da im uspe, osim ako ne bude mogao da je prati u spoljnom svetu! Naime, Taki tvrdi da Stanislav mora da zna da je Maja tip koji voli da izlazi, te i da ako mu to smeta, treba na vreme da se odvoje.

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official

Taki, Maja i Stanislav Krofak

 

- Maja i Stanislav funkcionišu bolje nego što je ikao prognozirao. Vidim da tu ima fine energije, on se nekako baš trudi da je razume i shvati, ali to ne znači da će napolju da funkcionišu skroz kako treba. Ona voli izlaske, voli da koketira i da joj momci prilaze, a ako mu to bude smetalo moraće nekako da se reši. Ne želim da Maja bude sa bilo kim ko će da je davi. Ona prvo to ne bi dozvolila, a onda naravno i ja kao njen otac - rekao je Taki, pa je nastavio: 

- Svakako, mnogo je prijatnije da gledam ćerku sa nekim ko joj prija, a ne sa nekim ko će da joj trenira živce po ceo dan i da se pravi pametan. Znamo svi šta smo gledali po rijalitiju u prethodnim sezonama. To nije Maja, niti treba tako da se ponaša, ali ona ne da na sebe, tako da svako ko joj stane na zub treba da zna da neće da bude nimalo naivna.

Foto: Republika

Taki Marinković

 

Pre svega ovoga, Taki je komentarisao postupak Stanislava da na neko vreme stopira odnos sa njom zbog ćerke koja je u spoljnom svetu. 

- Što se tiče njegove odluke, u pravu je, ćerka mu ide u srednju školu. Malo je degutantno. Maja je veće muško od njega, hrabrija i sve. Ona nije trebala ni da uđe u vezu sa njim, ona ne treba nebitnima da daje cenu. Ko je on? Nego šta je nego nebitan, ali on sebi daje na značaju zbog ko zna kog razloga. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

11.05.2024 10:38

"Ona voli izlaske, voli da koketira i da joj momci prilaze, a ako mu to bude smetalo moraće nekako da se reši". Ovo samo tebi ne smeta... geni su cudo... nadji joj nekog svog vrsnjaka kome odgovara njeno ponasanje. Niko ne valja samo majakita i ti. Da li je realno da ni jedan partner sa kojim je bila ne valja samo su oni iz mahale ok.