NJOJ JE UVEK NAJTEŽE: Aneli Ahmić ponovo ništa ne odgovara, briznula u PLAČ uživo u programu!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" se nakon pomirenja sa dečkom ponovo slomila!

NJOJ JE UVEK NAJTEŽE: Aneli Ahmić ponovo ništa ne odgovara, briznula u PLAČ uživo u programu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić sinoć je došla u Rajski vrt, kako bi potražila savet od Drveta mudrosti. Ona je kroz suze govorila o tome kako joj je teško jer ne može da idrži pritisak, a Marko Janjušević Janjuš stalno menja raspoloženja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli plače zbog Janjuša

- Zdravo, Aneli, zašto si neraspoložena? - pitalo je Drvo.

- Tužna sam zato što Janjuš ima promene u raspoloženju, ja ne znam šta da radim i kako da izdržim. Ceo dan je nervozan šta god da napravim, kad me Uroš zagrlio on me napao šta se grliš. Danas kad smo bili na debati rekao mi je šta imaš pričati sa ljudima, baš ima neka nagla raspoloženja ja ne znam kako da se ponašam. Bili smo dobro na početku on je upao u neka svoja razmišljanja. Strah me je bilo pitati ga da idemo kod Drveta, pa sam ja došla sama. Govorio je da mu treba izduvni ventil pa sam te došla zamoliti da nas pošalješ na rajsko ostrvo dan ili dva da se napijemo i izduvamo malo, ja ću to sve izdržati, treba nam samo jedan dan da se odmorimo i da večeramo. Ja ne znam više šta da radim, da li mi je gore ovako ili onako, sve prelazi na mene, ne odgovara mi njegova energija, ja ne znam šta sada da radim na žurci. Da govorim da mi je dobro a jako mi je teško - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli ne zna šta da radi

- Zbog čega dolazi ta njegova nervoza? - pitalo je Drvo.

- Svako ga nervira u kući, kaže da ne može da izdrži, i meni je teško ali pokušavam da se sklonim, bitno mi je da izađem normalna odavde - dodala je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading