SKANDAL NA SVADBI BORE I MILICE: Bivše zadrugarke promenile ISTE PARTNERE, a sada napravile još jedan HAOS! Gore mreže (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da se ovo desilo?!

SKANDAL NA SVADBI BORE I MILICE: Bivše zadrugarke promenile ISTE PARTNERE, a sada napravile još jedan HAOS! Gore mreže (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Danas je u jednoj privatnoj vili upriličeno građansko venčanje bivših rijaliti učesnika Bore Santane i Milice Kemez, koji su se zakleli na večnu ljubav. Mladoženja je dočekivao goste sa osmehom na licu, a atmosfera je bila vesela i raspoložena. Slavlje se kasnije premestilo u jedan prestonički hotel, a među zvanicama našle su i nekadašnje zadrugarke, pevačica Sandra Rešić i voditeljka Sanja Stanković.

Međutim, ni ne sluteći da ovako nešto može da se desi, Sandra i Sanja su se na gala događaju pojavile u potpuno istim haljinama, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Inače, kako su podsetili korisnici društvenih mreža, Rešićeva i Stankovićeva su još jedanput dokazale da imaju isti ukus - obe su se ljubile sa Jovanom Tomić Matorom, bile u intimnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, a sada su, kako se može videti iz priloženog, ponela istu toaletu.

Podsećanja radi, Voditeljski par Milica Kemez i Bora Santana, popularni učesnici rijalitija "Zadruga", izrekli su sudbonosno "da" u prisustvu porodice i prijatelja, obeležavajući tako krunu njihove dugogodišnje ljubavi. Njihova ceremonija venčanja, održana danas, 7. maja, bila je ispunjena emotivnim trenucima i neobičnim detaljima koji su oduševili prisutne. 

Pre samog venčanja, Milica je istakla da su ona i Bora odlučili da sami organizuju slavlje, te da će se osloniti na svoju snalažljivost i veštine kako bi uštedeli. Njena odluka da sama šije venčanicu i Borino odelo, kao i da se sama pobrine za frizuru i šminku, dodatno je naglasila njihovu samostalnost i želju da sve bude personalizovano i posebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

08.05.2024 11:22

Po čemu je to skandal? Neprijatnost da nikako skandal