ĐOKOVIĆU SE OTVARA PUT DO TROFEJA U RIMU! Još jedan teniser ODUSTAO od učešća!

Autor:

Sport

08.05.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo ga je povreda onemogućila da nastupi.

ĐOKOVIĆU SE OTVARA PUT DO TROFEJA U RIMU! Još jedan teniser ODUSTAO od učešća!

Foto: Tanjug/AP

Mateo Beretini odustao od Mastersa u Rimu zbog povrede

Italijanski teniser Mateo Beretini iznenadio je svoje fanove saopštenjem da se povlači sa Mastersa u Rimu zbog povrede. U emotivnoj objavi na Instagramu, 28-godišnji teniser otkrio je da nije spreman da se takmiči i da se nada da će biti spreman za nadolazeće turnire, uključujući i Pariz.

Nepoznata povreda

Beretini nije precizirao o kojoj se tačno povredi radi, ostavljajući mnoge u neizvesnosti. Ovo je svakako razočaravajuća vest za navijače, ali i za organizatore turnira u Rimu.

Zamena u glavnom žrebu

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mateo Beretini

Umesto Beretinija, u glavni žreb Mastersa u Rimu ušao je "laki luzer" - Amerikanac Džefri Džon Volf. On će se suočiti sa Italijanom Stefanom Napolitanom u prvom kolu.


Odsustvo drugih zvučnih imena

Osim ovog Italijana, na ovom turniru neće igrati ni drugi teniser sveta, Janik Siner, kao ni treći, Karlos Alkaraz. To znači da će Novaku Đokoviću ove godine biti gotovo otvoren put do trofeja u "večnom gradu".

Beretini - vinalista Vimbldona 2021.

Mateo Beretini je postao poznat široj javnosti nakon što je stigao do finala Vimbldona 2021. godine, gde ga je porazio upravo Novak Đoković. Ova činjenica dodatno naglašava njegov kvalitet kao tenisera i čini njegovo trenutno odsustvo sa turnira još značajnijim.

Situacija oko Beretinijeve povrede ostavlja mnogo pitanja bez odgovora, ali ostaje da se nadamo da će se uskoro oporaviti i vratiti na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading