PREDSEDNIK BUDUĆNOSTI PRETIO SUDIJAMA NA POLUVREMENU MEČA SA PARTIZANOM! Skandalčina u najavi na Jadranu!

Autor:

Sport

08.05.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je ovo istina...

PREDSEDNIK BUDUĆNOSTI PRETIO SUDIJAMA NA POLUVREMENU MEČA SA PARTIZANOM! Skandalčina u najavi na Jadranu!

Foto: Starsport

Dragan Bokan

Polufinalna serija AdmiralBet ABA lige između Partizana i Budućnosti već je obeležena sa nekoliko nemilih scena i skandala. Nakon prvog duela u Beogradu, u kojem je Partizan slavio rezultatom 78:67, iz tabora Budućnosti su stigla dva saopštenja koja su isticala sudijske greške. Navodno, arbitri su napravili čak 20 grešaka na štetu Podgoričana, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo u njihovim redovima. Takođe, tražena je smena Srđana Dožaja, komesara za suđenje u ABA.

U drugom duelu u Podgorici, Budućnost je uspela da pobedi rezultatom 74:73, što je dovelo do majstorice koja će se odigrati u Beogradskoj areni. Međutim, tokom ovog meča došlo je do incidenata. Frenk Kaminski, centar Partizana, bio je isključen, a pri izlasku sa terena, nekoliko navijača Budućnosti mu se unosilo u lice i vređalo ga. Ovo je izazvalo gužvu na terenu, ali je veći incident ipak izbegnut.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Budućnost

Međutim, prema saznanjima portala Nova.rs, do skandala je došlo i van terena, u sudijskoj svlačionici. Predsednik Budućnosti, Dragan Bokan, navodno je zajedno sa predsednikom Studentskog centra Zoranom Kojičićem, upao u svlačionicu sudijske trojke - Milan Nedović, Sašo Petek, Luka Kardum posle meča. Bokan je navodno pretio i vređao arbitre, nezadovoljan odlukama, iako je njegov tim na kraju pobedio.


Što se tiče statistike drugog meča, odnos u slobodnim bacanjima bio je 22-21 u korist Budućnosti, dok je podgorički tim imao više napravljenih faulova – 24 (odnosno 25 sa tehničkom) naspram 17, odnosno 19 ako se računaju i tehničke. Odlučujući meč između Partizana i Budućnosti igra se u petak, 10. maja, od 19 časova u Beogradskoj areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading