DRUGU GODINU ZA REDOM: Poznat prvi finalista Lige konferencije!

Autor:

Sport

08.05.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su uspeli.

DRUGU GODINU ZA REDOM: Poznat prvi finalista Lige konferencije!

Foto: Twitter

Lukas Beltran

Fiorentina se plasirala u finale Lige konferencije nakon remija sa Brižom

Posle neizvesne utakmice, Fiorentina je uspela da se plasira u finale Lige konferencije, uprkos nerešenom ishodu drugog meča polufinala protiv Briža. Iako je domaćin poveo već u 20. minutu, "viola" je uspela da preokrene inicijativu u svoju korist i dođe do povoljnog rezultata pred kraj meča.

Neizvesnost na terenu

Briž je krenuo ofanzivno od samog početka utakmice, postigavši gol već u 20. minutu. Međutim, Fiorentina nije poklekla, preuzela je inicijativu i stvorila nekoliko izuzetnih prilika za gol. U 35. minutu, Kuame je izveo fantastičan poluvolej, ali lopta je završila na prečki. Ova neuspešna prilika nije obeshrabrila Fiorentinu, koja je i dalje nastavila da napada.


Propuštene prilike i odlučujući trenuci

Drugo poluvreme donelo je još uzbuđenja, s obzirom na to da su gosti imali terensku inicijativu, ali nisu uspeli da je konkretizuju u gol. Biragi je propustio dobru priliku iz slobodnog udarca, dok je Kuame uspeo da pogodi stativu čak dva puta tokom utakmice. Ipak, odlučujući trenutak desio se u 82. minutu kada je dosuđen jedanaesterac za Fiorentinu, koji je Beltran uspešno realizovao.

Uzbudljiv završetak i plasman u finale

Iako je Briž pokušavao da izjednači rezultat, odbrana Fiorentine je uspela da izdrži pritisak, a Teraćano je imao sjajnu odbranu u poslednjim minutima utakmice. Konačni rezultat odveo je Fiorentinu u finale Lige konferencije, gde će se 29. maja sastati sa boljim iz duela između Olimpijakosa i Aston Vile na "Aja Sofija" stadionu u Atini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading