UROŠ NAPUSTIO ELITU, PA NAPRAVIO HAOS JANJUŠU: Procurio snimak tajnog razgovora, publika stala na košarkaševu stranu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić i Janjušević se pokoškali u rehabu, došlo do nove drame!

UROŠ NAPUSTIO ELITU, PA NAPRAVIO HAOS JANJUŠU: Procurio snimak tajnog razgovora, publika stala na košarkaševu stranu! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Uroš Stanić

Sinoć je tokom žurke došlo do drame između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića u sobi za rehabilitaciju, koji kamere nisu uspele da zabeleže. Svako je imao svoju stranu priče, a Uroš se odmah požalio Aneli Ahmić.

- Janjuš me je gurnuo, bacio na pod i j*bao mi mamu - rekao je Uroš.

- Zašto? - upitala je Ahmićeva.

- Jer sam te tražio u rehabu. Mislio sam da si tamo, on me ščepao i j*bao mi mamu - dodao je Stanić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Uroš se žali Aneli

Međutim, Janjuš je izneo svoju verziju cimerima.

- Druže, zaleće se i ulazi u rehab. Zamisli kakvo je to smeće. Zna da je Aneli otišla, on kao ulazi, protrčava pored mene i zove je. Ja ga izbacujem napolje, on se baci na pod... - pričao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Janjuš opleo po Urošu

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, publika više veruje Janjušu. Jedan komentator sumnja da je Uroš izlazio iz "Elite", a da se onda vratio i napravio haos.

"Mali je g*vno", "Bacio se, kao što se uvak bacaka", "Nisu mi jasni ljudi koji žale ovog malog balavca", "Mali juče nije bio u kući. Izgleda da je išao da tuži Maju. Vratio se kad je krenula muzika sinoć i čula sam mu glas, pita nekoga kako je bilo bez njega na debati...", "Mali je smeće odvratno", "Mali je video da ide kod Drveta, ali se napravio da nije, ušao u rehab fol da je traži, zato je ovaj poludeo. Jaško je gad, ali mali nema granice u pokvarenosti", "Spletkaroš i intrigant. Fejkira svaki pad i nazovi udarce", "Koja budala, kako laže mnogo", samo su neki od komentara ispod objave na društvenim mrežama, koju možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading