PAULA HUBLIN NIKAD ISKRENIJE O FILIPU! PROGOVORILA O PRSTENU! Evo šta se u međuvremenu desilo s parom!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hublinova tvrdi da je rastanak s Đukićem bio neminovan, ali da su i dalje u prijateljskim odnosima...

PAULA HUBLIN NIKAD ISKRENIJE O FILIPU! PROGOVORILA O PRSTENU! Evo šta se u međuvremenu desilo s parom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Đukić i Paula Hublin

Nekadašnja rijaliti zvezda Paula Hublin vredno radi na novim projektima, a sada je objasnila da je ostala u prijateljskim odnosima sa bivšim dečkom Filipom Đukićem, jer je to pitaju ljudi na svakom koraku.

Filip i ja smo se rastali u prijateljskom odnosu koji se završio. Nije mi čestitao ni ne čemu, iskreno nisam ni očekivala. Nikakve uspomene me ne vežu za njega. Prsten koji sam dobila od njega je i dalje kod mene i nosim ga - rekla je pevačica za portal Srbija Danas, te otkrila šta ima novo kod nje na ljubavnom planu:

Foto: instagram.com/paula_hublin

Paula Hublin

 

- Situacija na ljubavnom planu je nikakva, ne zanimaju me muškarci ni pola posto. Fokusirala sam se na sebe, da napravim nešto u svom životu, muškarci su me do sada samo sputavali i na kraju ono ništa. Trenutno me niko ne zanima, i neće još dugi vremena.

Foto: Instagram.com

Paula Hublin i FIlip Đukić

 

Inače, bivša zadrugarka Paula Hublin oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija iz svih sezona. Poznato je da je ona tokom celog života u treningu, što se vidi po njenom izvajanom telu, za kojim su mnogi muškarci ludeli. 

Ona je nedavno napravila novim fotografijama opštu pometnju na društvenim mrežama. Pozirala je u donjen vešu, a njena vitka linija i mišićavo telo nikog ne mogu da ostave ravnodušnim. 

Ispod ove objave na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram nizali su se pozitivni komentari, a njen provokativan izgled napravio je lavinu reakcija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nikola

08.05.2024 19:44

Laze kao i uvek. Uopste nisu u prijateljskim odnosima jer je ga je blatila svuda, lagala za mnoge stvari i nasla novog posle 5 dana od raskida. Zbog nje su ga uzbacili i iz Wiip-a, hrvatske firme ciji su oboje bili promoteri.

Uros

08.05.2024 19:50

Niko te nije sputavao negovdi bila lenjcuga i cekala da ti sve serviraju na gotovo. A sad kad te niko nece moras sama.

Msre

08.05.2024 19:55

Lazljiva Paula. Mesecima je pokusavala da se pomiri sa Filipom ali je on nije hteo jer mu je napravila pakao od zivota. Vredjala ga, ponizavala, svadjala ga s ljudima, kvarila mu posao. Kazu da ga je i varala. A nije htela nista da radi, sve je palo na njega.

Vanja

08.05.2024 20:05

Vrati Filipu prsten, to je bio verenicki prsten. Nek ti Stipe, Matija ili onaj bokser sa kojima si bila posle Filipa kupe novi.